Ana sayfa Dizi Haberleri Klavye Delikanlıları’na gelen bu kız da kim? Hiko Dayı ile ilgisi var mı?

Klavye Delikanlıları’na gelen bu kız da kim? Hiko Dayı ile ilgisi var mı?

tarafından zk zk

Show TV’nin sevilen dizisi Klavye Delikanlıları’nın 6. bölüm fragmanında gelen itiraflar, diziye yeni bir oyuncu katıldığını da gösterdi.

Dizide, Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat, Cengiz Küçükayvaz, Sinan Çalışkanoğlu, Filiz Taşbaş, İpek Tenolcay ve Mert Asker rol alıyor.

Ekibin yeni operasyonu “Sosyal Medya Olimpiyatları”na başladığı, Kerem’in polisler tarafından alındığının dilden dile dolaştığı, Neriman’ın Hiko Dayı’ya kızları olduğunu itiraf ettiği ve Volki’nin yarışmaya gelen güzeller güzeli genç kızdan etkilendiği tanıtım eğlenceli görüntülere sahne oldu. Klavye Delikanlıları yeni nesil gençliği ve onların aileleriyle olan hikayesini Her Salı ekrana taşıyor.

5. bölümünde; çocukluk arkadaşı Deniz’in ihanetiyle sarsılan ve siber suçlar tarafından arandığını öğrenen Kerem büyük bir panik yaşadı. Sosyal Medya Olimpiyatları adını verdikleri yeni operasyonlarında gençleri düelloya davet eden klavye delikanlıları hazırlık aşamalarına başladı. Komiser Cevdet ve Komiser Sibel’in olaya müdahale etmesiyle işlerin karıştığı final sahnesinde heyecan artarken, polisler tarafından götürülen Kerem’in ne yapacağı merakla bekleniyor. Bu arada yeni bölümde Hiko dayının bir kızı olduğu ortaya çıkıyor.

Klavye Delikanlıları’nın yeni bölümü 7 Kasım Salı günü saat 20.00’de Show TV’de ekrana gelecek.
İşte Klavye Delikanlıları’nın 6. bölüm tanıtımı: