Ana sayfa Dizi Haberleri Klavye Delikanlıları’nın yeni görevi şantaj ve montaj! 2. bölümde komik bir macera var…

Klavye Delikanlıları’nın yeni görevi şantaj ve montaj! 2. bölümde komik bir macera var…

tarafından zk zk

Klavye Delikanlıları'nın yeni görevi şantaj ve montaj! 2. bölümde komik bir macera var... 8

Fox TV’nin yeni dizisi Klavye Delikanlıları 2. bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, zorlu ve komik bir macera yaşanacak.

Süreç Film // Ali Gündoğdu’nun yapımcılığını üstlendiği, genel yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı, senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin yazdığı Klavye Delikanlıları’nda Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat, Cengiz Küçükayvaz, Sinan Çalışkanoğlu, Filiz Taşbaş, İpek Tenolcay ve Mert Asker rol alıyor.

Klavye Delikanlıları'nın yeni görevi şantaj ve montaj! 2. bölümde komik bir macera var... 9

2. bölüm özeti şöyle:

Klavye Delikanlıları’nın bu akşam ekrana gelecek 2. bölümünde; bu sefer görevleri şantaj ve montaj! Klavye Delikanlıları iki iddialı rakip firmanın kaderlerini belirliyor. Bizimkiler, takıldıkları polis çevirmesinden büyük bir şansla paçayı kurtarırlar.

Hapse atılma korkuları yine ertelenmiş ve evren onlara güzel bir kıyak geçmiştir. Bu başarılarının ardından yeni hedef belirlemeleri gereken ekip, soluğu meşhur bir gece kulübünde alır. Hem başarılarını kutlayacak, hem de sosyetenin nabzını yakın mesafeden kollayacaklardır.