Ana sayfa Sinema Klişe olduğu iddiasıyla eleştirilen Sen Yaşamaya Bak, yanıtı izlenme rakamlarıyla verdi!

Klişe olduğu iddiasıyla eleştirilen Sen Yaşamaya Bak, yanıtı izlenme rakamlarıyla verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerini Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Sen Yaşamaya Bak isimli film tam bir ay önce Netflix’te gösterime girdi. Başrol oyuncuları çok beğenilen ancak hikayesi klişe bulunan dizi eleştirilere yanıtı izlenme rakamlarıyla verdi.

Sen Yaşamaya Bak isimli film özellikle uzun zamandır setlerden uzan olan Aslı Enver hayranları tarafından coşkuyla karşılanmıştı. Yargı dizisinde canlandırdığı Ilgaz karakteriyle son zamanların en karizmatik oyuncularından biri haline gelen Kaan Urgancıoğlu da başrolde oyuncu filmin gelişi büyük heyecan yaratmıştı.

Sen Yaşamaya Bak, yayınlanmaya başlar başlamaz büyük ilgi gördü. Film, geçen hafta 2,550,000 saat izlenerek Netflix’in Dili İngilizce Olmayan Filmler listesinde geçtiğimiz hafta olduğu gibi 8. oldu. 21 Mart’ta ekrana gelen filmin toplam izlenme sayısı geçtiğimiz 28 günde gösterdiği performansla 46,300,000 saate çıkarak 45 milyon sınırını da geçti.

Klişe olduğu iddiasıyla eleştirilen Sen Yaşamaya Bak, yanıtı izlenme rakamlarıyla verdi! 7

Film büyük ilgi gördü ancak eleştiri yağmuruna da tutuldu. Sen Yaşamaya Bak filminin hikayesi birçok izleyici tarafından çok klişe bulunurken mantık hatalarına da dikkat çekildi. Senaryoyu güçsüz, zayıf, yetersiz bulduklarını söyleyenlerle birlikte, duygu geçişi sağlamakta zorlandıklarını belirten yorumlar da dikkat çekiyordu.

Ancak pek çok izleyici, başrol oyuncularının uyumu ve enerjisini çok beğendiğini dile getirdi. Sen Yaşama Bak filminin izlenme rakamları ise bu eleştirilere güzel bir yanıt oldu. Bu da demek oluyor ki izleyiciler her ne kadar filmi sert bir şekilde eleştirse de izlemekten kendini alamadı.

Filmde Aslı Enver, amansız bir hastalık yüzünden ömrünün son zamanlarını yaşadığını öğrenen Melisa isimli bir bekar anneyi canlandırıyor. Melisa ömrünün son günlerinde öldükten sonra oğlunu emanet edeceği güvenilir bir anne ararken karşısına Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Fırat çıkıyor. Melisa, oğluna yeni bir anne ararken fırtınalı bir aşk yaşamaya aynı zamanda da oğlunu sevdiği adama alıştırmaya çalışıyor