Ana sayfa Dizi Fragmanları Koca Koca Yalanlar 9. bölüm fragmanı izle! Müjgan, Ahmet’i bir türlü unutamaz

Koca Koca Yalanlar 9. bölüm fragmanı izle! Müjgan, Ahmet’i bir türlü unutamaz

tarafından ker_def

Kanal D’nin pazartesi akşamları ekrana getirdiği Koca Koca Yalanlar dizisinin 8 bölümü yayınlandı. Dizinin reytingleri pek iyi değil. Ancak Kanal D, geçen sezon Siyah Beyaz Aşk’tan tecrübeli. Böyle zor bir günde önemli bir projesini riske atmak yerine Koca Koca Yalanlar ile sabır gösterebilir.

Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Tuğçe Karabacak, Selen Uçer, Pelin Öztekin gibi önemli isimleri buluşturan Koca Koca Yalanlar dizisinin 9. yeni bölümü 8 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’de ekrana gelecek.

9. bölümden ilk görüntüler de yayınlandı.

Müjgan, Ahmet’i unutmak için her yolu dener ama boşluktadır. Bir türlü Ahmet’i unutmayı başaramaz.

Sude ise Ahmet’i kazanmak için her yolu denemektedir. Koca Koca Yalanlar’ın yeni bölümünde de izleyiciyi eğlenceli sahneler bekliyor.

8. VE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Terk edilen Sude, Ahmet’i gönlünü kazanabilmek için yeni plan arayışına girer.

Ahmet, nişan organizasyonu için Erdem’le anlaşan Sude’yi, Müjgân’ı zor duruma düşürdüğü için affetmez. Sude kendini affettirmek için Ahmet’e dil dökmektedir. Ahmet ise Sude’nin organizasyonu tesadüfen Müjgân’ın çalıştığı şirkete verdiğine inanmamaktadır. Sude ilk defa, kendi eliyle kazdığı kuyuya düşmüştür. Müjgân, Ahmet’in nişanı terk etmesinden hoşnut olsa da aslında hâlâ biten evliliklerinin üzüntüsünü yaşamaktadır.