Ana sayfa Dizi Haberleri Pazar akşamı izleyici için kabus olacak! 2 yeni diziyle birlikte 5 dizi ekranda olacak!

Pazar akşamı izleyici için kabus olacak! 2 yeni diziyle birlikte 5 dizi ekranda olacak!

tarafından zk zk

Pazar akşamlarının sakinliği artık bitiyor! 5 dizi aynı anda ekranda olacak ve hepsi için de zorlu bir sınav başlıyor!

Atv 7 Ekim Pazar akşamı Birce Akalay, Cansel Elçin ve Özlem Yılmaz’ın başrolünde oynayacağı Ağlama Anne isimli iddialı diziyi başlatıyor. Uzun süredir konuşulan ve dramatik bir hikayeyi anlatan dizi, Pazar günü mendillerinizi hazırlamanız gerekecek acıklı bir hikayeyi ekrana getiriyor.

Pazar akşamı izleyici için kabus olacak! 2 yeni diziyle birlikte 5 dizi ekranda olacak! 9

Aynı gün başrollerinde Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu’nun oynayacağı ve Kanal D’nin uzun süredir gündeminde olan, üstünde titizlikle çalışılan Bir Litre Gözyaşı dizisi yayınlanacak.

Pazar akşamı izleyici için kabus olacak! 2 yeni diziyle birlikte 5 dizi ekranda olacak! 10

İkisi de iddialı bu iki yeni diziyi izleyici merak ederken geçtiğimiz sezonun Pazar akşamlarına damgasını vuran Savaşçı dizisinin yeni sezon ilk bölümünün de 7 Ekim Pazar akşamı olduğu kısa bir süre önce açıklandı. Kılıç TİM’inin Kaan Bozok’u öldürme görevi verildiği görülen tanıtım büyük ilgi görüyor.

Pazar akşamı izleyici için kabus olacak! 2 yeni diziyle birlikte 5 dizi ekranda olacak! 11

Yine aynı akşam TRT1 ekranlarında yayınlanan ve başka dizinin olmadığı haftalarda Pazar akşamı birinciliğe oturan Elimi Bırakma dizisi var. Alina Boz ve Alp Navruz’un başrolünde oynadığı dizinin hatırı sayılır bir izleyici kitlesi var ve dizi fazlasıyla ilgi görüyor. Ancak yeni dizileri kaçırmak istemeyenler için zorlu bir akşam olacağa benziyor seçim yapmak!

Bir sürpriz haber de kısa bir süre önce geldi. Star TV’nin iddialı başlayan ama reytingleriyle yüzleri güldürmeyen dizisi Nefes Nefese, Çarşamba akşamları ciddi bir reyting sorunu yaşayınca, final yapacağı iddiaları ortaya atıldı.

Ancak son gelen haberlere göre dizi, Pazar akşamı alındı ve bir şans daha tanındı. Bu dizi yoğunluğunda Pazar akşamı Nefes Nefese nasıl bir yer bulur reytingde bilinmez ancak işi yine çok zor!

YENİ DİZİLERLE İLGİLİ BİLGİLER…

“AĞLAMA ANNE”, İZLEYİCİYİ AĞLATACAK!

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yeni sezonun iddialı işleri arasında şimdiden yerini alan başrollerini Birce Akalay, Özlem Yılmaz, Cansel Elçin, Sezin Akbaşoğulları, Selim Bayraktar ve Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı Küçük yaşta yaptığı bir hata sonucu, evlat katili olmakla suçlanan Alev ile ailesinin duygu yüklü hikâyesini anlatan “Ağlama Anne” izleyicileri ekran başına toplayacak bir dram hikayesi olarak geliyor.

BİR LİTRE GÖZYAŞI DA AĞIR BİR DRAM HİKAYESİ

Med Yapım-Mf Yapım imzalı, yönetmenliğini Serhan Şahin’in üstlendiği, senaryosunu ise Neşe Şen, Sertaç Ergin ve Gül Meriç Özen’in kaleme aldığı dizi etkileyici hikâyesiyle izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Dizinin başrol oyuncuları Sanem Çelik, Miray Daner, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu, “Bir Litre Gözyaşı, Aya Kito’nun gerçek hikâyesinden uyarlanmış bir hayata tutunma, mücadele hikâyesi.