Ana sayfa Dizi Haberleri Kocaman Ailem dizisi 21 Haziran Perşembe 3. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kocaman Ailem dizisi 21 Haziran Perşembe 3. bölüm fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

Kocaman Ailem dizisi 3. bölümünde neler yaşanacak?

atv’nin yeni dizisinde yeni heyecan…

Başrollerinde Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil ve Çağla Demir’in yer aldığı Kocaman Ailem dizisi 3. bölümüye atv ekranlarında 21 Haziran Perşembe akşamı saat 21.00’de izleyicilerle buluşacak.

Yaz ekranının yeni neşesi olması amaçlanan Kocaman Ailem dizisinin 3. bölümün fragmanı yayınlandı.

İşte 3. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elif ve Demir arasındaki med-cezirli ilişkide, dalgalar neredeyse tsunami boyutunu almıştır. Aralarına giren sırların gölgeleri Elif’in, Demir’in Berrak’la yakın arkadaşlığını da yanlış değerlendirmesine neden olmaktadır.

Hafıza kaybı numarası yapan Hulusi ise kızı Elif’in annesi olan Jale’yi öldür Allah hatırlayamamaktadır. İsminin Jale olduğunu söyleyen bu kadın gerçekten bir zamanlar canı gibi sevdiği Semiha’sı mıdır yani?

Kocaman Ailem dizisi 21 Haziran Perşembe 3. bölüm fragmanı yayınlandı! 7

KOCAMAN AİLEM DİZİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Hulusi’nin başı bir yandan da diğer çocuklarının anneleriyle derttedir. Çocuklarına kucağını açmış olan Hulusi, onların eve yerleşmeye kararlı annelerini hiç hesaba katmamıştır. Kurallarını kendi koyduğu bir hayata alışkın olan Hulusi, hepsi birbirinden dominant ve intikam arzusuyla dolu bu kadınlar ile aynı evin içinde acaba ne yapacaktır?

GENEL HİKAYE:

Pastırma ve sucuk fabrikası sahibi Hulusi, geçirdiği kaza sonucu ölümün soğuk nefesini ensesinde hisseder ve bunların başına neden geldiğine dair bir vicdan muhasebesine girişir. Geçmişte kalplerini kırdığından ahlarını aldığını düşündüğü üç kadını bulması için oğlu gibi sevdiği Demir’i görevlendirir. Hulusi’nin sadece helalleşmek için yeniden bir araya geldiği üç kadından üç çocuğu olduğunu öğrenmesiyle artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.