Ana sayfa Dizi Haberleri Kocaman Ailem dizisi 7. bölümünde Demir karakteri diziye veda mı edecek?

Kocaman Ailem dizisi 7. bölümünde Demir karakteri diziye veda mı edecek?

tarafından ker_def

Başrollerinde Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil ve Çağla Demir’in yer aldığı Kocaman Ailem dizisi 7. bölümü 19 Temmuz Perşembe günü saat 20.00’de izleyicilerle atv ekranlarında buluşacak.

Dizinin 7. bölüm fragmanı yayınlandı.7. bölümde yaşanan kaza ve kimin öldüğü konusunda sosyal medyada tahminler yapılmaya başlandı.

Jale mi yoksa Demir mi öldü? Ya da kamyon şöförü mü?

İzleyiciler şimdi bu soruların yanıtını merak ediyor. İzleyiciler Aksel Bonfil’in canlandırdığı Demir karakterinin ölmemesi gerektiği fikrinde…

Jale karakterinin ölmesi durumunda da izleyiciler buna çok üzüleceklerini belirtiyor. Dizide Jale karakterini ise Zeynep Gülmez canlandırıyor

Neler olacağını 19 Temmuz Perşembe günü öğreneceğiz. İşte 7. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nurten’in sözlerinden sonra anneler çocuklarla beraber çiftlikten ayrılmaya karar verir. Anneler çocuklardan seçim yapmalarını istediklerinde ise hiç beklemedikleri bir sonuçla karşılaşırlar. Selim, Ahmet ve Elif babalarını terk etmek istemiyorlardır. Anneler bunu duyduklarında yıkılır.

Bu sırada Hulusi de derin bir vicdan muhasebesine girmiştir. Çocuklarına daha fazla yalan söylemek istemiyordur. Hafıza kaybının bir oyun olduğunu onlara anlatır.

Kocaman Ailem dizisi 7. bölümünde Demir karakteri diziye veda mı edecek? 7

KOCAMAN AİLEM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu sefer yıkılma sırası Elif, Ahmet ve Selim’dedir. Babaları onları yine hayal kırıklığına uğratmıştır. Üstüne üstlük bir de annelerinin kalplerini kırmışlardır. Bütün bunlar olurken bir de Jale ve Demir’den gelen haber çocukların dünyasını başlarına yıkacaktır.