Ana sayfa Dizi Haberleri Kocaman Ailem dizisindeki Yeşilçam’a göndermeler büyük beğeni topluyor

Kocaman Ailem dizisindeki Yeşilçam’a göndermeler büyük beğeni topluyor

tarafından zk zk
Atv’de geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen Kocaman Ailem dizisi, sezondaki dizilerin birer birer bitmesi ya da ara vermesiyle kendisine başka bir yer bulacak gibi duruyor.

İlk bölümü izleyenlerin bolca kahkaha dolu ve nostaljik göndermelerle beğenisini kazanan dizi için Habertürk’ten Mustafa Doğan, bakın nasıl bir değerlendirme yapıyor:

“KOCAMAN AİLEM

Haziran ayı eskilere veda yenilere merhaba ayı televizyon dünyası için. İşte o yenilerden biriydi perşembe akşamı tanıştığımız ‘Kocaman Ailem’.

RTÜK’ün aile dostu dizileri ödüllendireceğini açıklaması sonrası sayıları artan işlerden.

Dizi, ramazan ayının da ruhuna uygun olarak fabrikatör Hulusi Bey’in geçirdiği kaza sonrasında vicdan muhasebesi yapmaya başlamasıyla gelişiyor.

Kocaman Ailem dizisindeki Yeşilçam'a göndermeler büyük beğeni topluyor 7

Levent Ülgen, Emre Karayel, Özge Özder, Aksel Bonfil, Çağla Demir, Özlem Türkad, Çağrı Çıtanak ve Buse Arslan Akdeniz’den oluşan kadro yaz dizileri ortalamasının üstünde.

Nihat Hatipoğlu, ‘Diriliş-Ertuğrul’ gibi güncel kişi ve yapımlara yapılan göndermeleri de içeren mizah dilini beğendim.

Aralara serpiştirilen Yeşilçam şarkıları, genel görüntü itibarıyla Yeşilçam’a olan öykünme, fabrikatörümüzün isminin Hulusi Kentmen’den seçilmesi misal, bence sempatik olmuş.

İlk bölüm Tüm Kişiler’de 15, AB’de 10’uncu oldu ama mizah çıtasını düşürmez, absürt komedi noktasında da ölçüyü kaçırmazlarsa sezon finalleri ve finaller sonrası yükseleceğini düşünüyorum.”