Ana sayfa Dizi Haberleri Kördüğüm dizisi 19 Ocak 166. bölümünde Veer’in test sonuçları şoke edecek!

Kördüğüm dizisi 19 Ocak 166. bölümünde Veer’in test sonuçları şoke edecek!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Kördüğüm 19 Ocak Cuma günü saat 16.10’da 166. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak.

VEER’İN TEST SONUÇLARI HER ŞEYİ DEĞİŞTİRİR

Kanal 7’nin sevilen dizisi Kördüğüm’de İçça, Tapasya’nın çocuğunun başkasından olduğunu kanıtlamak için Veer’in kısır olduğunu açıklar. İçça’ya inanmayan Bundela ailesi tekrar bir test yapılmasını ister.

166. Bölüm Özeti:

İçça, Tapasya’nın yalanları karşısında ne yapacağını şaşırır ve son çare olarak Veer’in kısır olduğunu söyler. İçça’ya inanmayan Mai, oğluna tekrar test yapılacağını söyler. Bunun üzerine Tapasya ve Nani, testin gerçek sonuçlarını nasıl değiştireceğini düşünür. Tapasya, İçça’nın hayatını mahvederken annesi de Damini’ye iftira atar. Jogi ile Damini’nin arasında bir şey olduğunu söyleyen Divya, suçlayıcı tavırlarını sürdürür. Damini ise çareyi evi terk etmekte bulur. Veer’in test sonuçları çıkınca İçça, haklılığını kanıtlayabilecek mi?

Başka dünyalara ait iki arkadaşın sürükleyici öyküsü ‘’Kördüğüm-Uttaran’’ her gün 16.10’da Kanal 7’de…
Künye:

Orijinal Adı: Uttaran

Yapım Yılı:2008-2015

Yönetmen: Nandita Mehra

Senaryo: Mitali

Oyuncular: Tina Dutta, Rashami Desai, Sreejita De, Nandish Sandh, Mrunal Jain, Vikas Bhalla, Gaurav Chopra, Mrunal Jain, Ajay Chaudhary, Ayub Khan, Pragati Mehra

Tür: Romantik

Ülke: Hindistan