Ana sayfa Dizi Haberleri Korona sayesinde Zalim İstanbul dizisinde her şey tersine döndü!

Korona sayesinde Zalim İstanbul dizisinde her şey tersine döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisinin 36. bölümü 23 Mart Pazartesi akşamı yayınlanmıştı. Aradan 2 aydan fazla bir süre geçti. Koronavirüs pandemisi nedeniyle Mart ayında çekimler durdurulunca dizi de ara vermek zorunda kaldı.

Zalim İstanbul 37. bölümü ile 8 Haziran Pazartesi günü saat 20.15’te Kanal D’de yeniden izleyicilerle buluşacak. Diziye verilen bu aranın izleyiciler üzerinde önemli bir etkisi oldu. Zalim İstanbul’u ekranda izlemeyi özleyenler, eleştirilerini bir kenara bıraktı ve dizinin son bölümlerinin tadını çıkarmaya karar verdi.

Zalim İstanbul dizisine ara verilmeden önce sosyal medyada senaryoya yönelik ciddi eleştiriler vardı. Dizinin final yapmasını isteyenler, artık izlemeyeceğini söyleyenler, inandırıcı olmadığını haykıranlar sosyal medyada binlerce mesaj yazmaktaydı.

Ancak araya koronavirüs pandemisi girdi ve neredeyse 2,5 ay sonra dizi yeniden izleyici karşısına çıkabilecek. Zalim İstanbul 37. bölüm fragmanı yayınlanınca izleyiciler olumlu yorumlarıyla sosyal medyada diziyi ne kadar çok özlediklerini ifade ettiler.

Zalim İstanbul’a gösterilen büyük tepki, koronavirüs araya girince desteğe dönüştü. Dizi 40. bölümüyle birlikte final yapacak. İzleyiciler ise son bölümlerin keyfini çıkartmak istiyor.

İzleyiciler fragman yayınlanınca bir çok yorumda bulundu.

Yorumların büyük çoğunluğu olumluydu ve dizinin ne kadar özlendiği de ortaya çıktı. İşte o yorumlardan bazıları:

“Şükür sonunda başlıyor…”

“Çok heyecanlı, hemen başlasın…”

“Pazartesi gününü iple çekiyorum.”

“Çok özlemişim Ceren’in fenalıklarını bile, siz düşünün artık.”

“Mekanın sahibi (Ceren) geri geldi…”

“Ceren reis yine yargı dağıtıyor.”

“Yürü be Ceren kim tutar seni, sonunda buluştuk.”

“Fragman yıkılıyor, pazartesiyi bekliyoruz.”