Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında Zuhal Topal kendi söylediğini kendisi çürüttü!

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında Zuhal Topal kendi söylediğini kendisi çürüttü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz hafta bayram dolayısı ile Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının yeni bölümleri yayınlanmamıştı. Dizinin eski bölümlerinden görüntüler izleyicilerle buluşmuştu. Ancak yeni haftada yeni bölümler yayınlanıyor.

1 Haziran Pazartesi günü 411. bölümü yayınlanan programda puanlama dikkat çekmişti. Gelin Serpil hanıma verilen puanlar izleyicileri hem şaşırttı hem de mutlu etti. Şenay hanım 5 puan, Özden hanım 6 puan verdi. Ayfer hanım 4 puan verirken, Hatice hanımın puanı ise 5 oldu. Zuhal Topal ise bazı hatalar ve lezzet eksiklikleri nedeniyle 6 puan verdi.

Zuhal Topal’ın puanlama sırasında 5 puan veren Hatice hanıma düşük puan verdiğini belirterek sitem etmesi de dikkat çekti. “Bence 5 de az bir puan” diyen Zuhal Topal, bazı hatalar ve lezzet eksikliklerinin kendisini 6 puana mecbur ettiğini söylemesi ise herkesi şaşkına çevirdi.

Zuhal Topal’ın sitemi ile verdiği puan arasında bir tezatlık gören izleyiciler, ünlü sunucunun neden böyle yaptığını merak etti. Zuhal Topal’ın bile 6 puan verdiği masaya kayınvalidelerden toplam 20 puan çıkması hiç de sitem edilecek bir sonuç değildi.

Şenay hanımın kayınvalidelerden iyi puanlar alması ve 26 puanla birincilik için çok iddialı konuma gelmesi de dikkat çekiciydi.

Zuhal Topal’la Sofrada programının 2 Haziran Salı günü ekrana gelecek olan 412. bölümde neler yaşanacağının detayını videoda izleyebilirsiniz.