Ana sayfa Sosyal Medya Koronavirüs salgını Ceyda Düvenci’ye iyi geldi!

Koronavirüs salgını Ceyda Düvenci’ye iyi geldi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, eşi Bülent Şakrak ve çocukları ile birlikte mutlu bir hayat sürdürüyor. Sosyal medyadan sıklıkla paylaşım yapan Ceyda Düvenci, aile yaşantılarını ve özel ilgi alanlarını takipçilerinin beğenilerine sunuyor.

Mart ayının 2. haftasından itibaren koronavirüsün Türkiye’de görülmeye başlanması ile birlikte kendisini evine kapatanlardan birisi de Ceyda Düvenci oldu. 1,5 ay evde kaldığı dönemle ilgili paylaşım yapan oyuncu, kendisine iyi gelen konuları anlattı.

Koronavirüs salgını Ceyda Düvenci'ye iyi geldi! 7

Oyuncu, “Düşününce son 1,5 ayda bana iyi gelen şeylerin listesini yapmaya karar verdim. Mesela evde üretmek bana iyi geldi, kitap okumak iyi geldi, hiçbir şey yapmamak iyi geldi, kitaplığımı düzenlemek iyi geldi, sevgilimle göz göze diz dize olmak iyi geldi, yeni fikirler üretmek iyi geldi, duygularımı farketmek iyi geldi, çocukları izlemek ve onlarla vakit geçirmek iyi geldi, sıkılmak iyi geldi, hayatı bambaşka duygularla yaşamak iyi geldi” diye yazdı.

Ceyda Düvenci ayrıca eşi Bülent Şakrak ve meslektaşı Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil ile de keyifli anlar yaşadı.4 ünlü oyuncu bu süreçte mini bir dizi de çekti.