Ana sayfa Sosyal Medya Kubilay Aka’nın yükselişini frenleyen büyük hatası!

Kubilay Aka’nın yükselişini frenleyen büyük hatası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kubilay Aka’ya Türk hayranlar tepkili, yabancılar çok ilgili! Vatanım Sensin dizisinde Ali Kemal karakteri ile oyunculuk kariyerine başlayan Kubilay Aka, magazin gündemine de Miray Daner ile aşkıyla çok konuşuldu.

İki ünlü oyuncu da Vatanım Sensin dizisinde tanıştı. Aşklarını da dizi setinde yaşamaya başladı.Ancak diziden ayrıldıktan sonra sevgili olduklarını duyurdular. Çift 2019 yılının Ağustos ayında ise ayrılık yaşadı. Bu ayrılığın sebebi Kubilay Aka’nın Hilal Altınbilek ile samimi fotoğraflarının ortaya çıkmasıydı.

Kubilay Aka'nın yükselişini frenleyen büyük hatası! 9

Kubilay Aka hakkında bir de sosyal medyada bir genç kadın tarafından ifşa edildi. Aka’nın attığı cinsel içerikli paylaşımlar oyuncunun imajını daha da sarstı… 2016 yılından 2020 yılına hem müthiş bir çıkış yaşayan Kubilay Aka hem de imaj olarak inişli çıkışlı bir grafik çizdi.

Kubilay Aka hakkında sosyal medyada yapılan yorumlarda Türk takipçilerin genel olarak olumsuz görüşleri öne çıkıyor. Çukur dizisinde Celasun olarak geniş kitleler tarafından tanınan oyuncu, Aşk 101 dizisindeki Kerem karakteri ile de dikkat çekti.

Kubilay Aka'nın yükselişini frenleyen büyük hatası! 10

İş hayatında son derece başarılı ve etkili bir perfomans çizen Kubilay Aka’nın, özel yaşamında son aylarda başından geçenler Türk takipçileri rahatsız etti.

Ancak yabancı hayranlar konusunda durum farklı. Kubilay Aka, çok hızlı bir şekilde dünyanın farklı ülkelerinde tanınmaya başlandı.Vatanım Sensin ve Çukur dizilerinin bunda önemli bir rolü var. Aşk 101’in de 190 ülkede yayınlanıyor olması Kubilay Aka adına önemli bir fırsat oldu.

Kubilay Aka'nın yükselişini frenleyen büyük hatası! 11

Sosyal medyada yabancı hayranların Kubilay Aka’ya gösterdiği ilgi her geçen gün daha da çok artıyor. Oyuncunun instagram hesabı da 1 milyon sınırını geçerek 1.2 milyona yaklaştı. Bu yükselişin önemli bir sebebi yurt dışından takip edenlerin hızla artıyor olması.

Kubilay Aka’nın özel hayatıyla ilgili yaşananların oyuncunun hızlı çıkışını frenlediği ve iş yaşamındaki başarısının da özel hayatındaki hatalarından olumsuz etkilendiği görülüyor.