Ana sayfa Sosyal Medya Merve Oflaz’ın geriye dönüp tekrar yaşamak istediği an!

Merve Oflaz’ın geriye dönüp tekrar yaşamak istediği an!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Merve Oflaz, Arka Sokaklar dizisinde Bahar komiser karakteri ile ekranda yer almaya devam ediyor. Dizideki 3. sezonunu yaşayan Merve Oflaz, başarılı performansı ile göz dolduruyor.

Özel yaşamında fit kalmak ve sağlıklı olma konularını ön planda tutan Merve Oflaz, sosyal medyada da yaptığı çalışmalardan örnekler paylaşıyor. Oyuncu, hayvan sevgisiyle de biliniyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle bir süre evinden çıkamayan Merve Oflaz, önceki hafta Arka Sokaklar dizi setinde çalışmaların başlaması ile sete çıkmıştı. Ancak dizinin setinde ne kadar çalışma yapılıyor, halen bu çalışmalar devam ediyor mu, bir bilgi de yok. Merve Oflaz, instagram hesabından yaptığı paylaşımda ise şu an ne yapmak istediğini anlattı.

“Böyle bir sabaha uyanmak”notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınlayan oyuncu, yaz aylarına yaklaştığımız şu günlerde geçmişteki rahat günleri özlüyor. Geçtiğimiz yıllarda rüzgar sörfü konusunda büyük deneyim kazanan Merve Oflaz, o günlerin özlemini yaşıyor ve yeniden eskiye dönmek istiyor.

Merve Oflaz'ın geriye dönüp tekrar yaşamak istediği an! 7