Ana sayfa Dizi Haberleri Kral Kaybederse ile anılan Şeyma Korkmaz bambaşka bir dizide ortaya çıktı!

Kral Kaybederse ile anılan Şeyma Korkmaz bambaşka bir dizide ortaya çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beni Affet isimli günlük dizide canlandırdığı Feride karakteriyle büyük üne kavuşan başarılı oyuncu Şeyma Korkmaz en son Kuruluş Osman’la ekrana geliyordu. Kral Kaybederse isimli projeyle anılan başarılı oyuncu hiç umulmadık başka bir diziyle karşımıza çıktı.

Ünlü oyuncu Şeyma Korkmaz, 2011 yılından bu yana setlerde yer almayı sürdürüyor. Toplam sekiz sezon süren dizi 1477 bölüm izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Dizi 2018 yılında final yapmıştı. Şeyma Korkmaz bu diziyle büyük bir üne kavuşmuştu.

Başarılı oyuncu Beni Affet dizisinin final yapmasının ardından uzun bir süre setlerden uzak kaldı. Ancak bir süre sonra Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı. Dizinin kadrosuna üçüncü sezonun başında dahil olan Korkmaz, Mari karakterini canlandırdı. Korkmaz dizideki performansıyla izleyicilerden tam not aldı. Ekranlara geri dönüşü de hayranları arasında büyük sevinç yarattı.

Kral Kaybederse ile anılan Şeyma Korkmaz bambaşka bir dizide ortaya çıktı! 7

Ancak Şeyma Korkmaz dizinin geçen sezonunun sonuna doğru Kuruluş Osman dizisinden ayrıldı. Bu ayrılıktan kısa süre önce ortaya atılan, ünlü oyuncunun Kral Kaybederse dizisinde rol alacağı iddiası da güçlenmiş oldu. İddiaya göre Korkmaz, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanacak Kral Kaybederse isimli dizide başrolü Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaşacaktı.

Ancak Şeyma Korkmaz ters köşe yaptı. Başarılı oyuncu ATV’nin yeni sezon için çekilen Küçük Bir Günışığı’nın kadrosunda karşımıza çıktı. Çekimlerine İtalya’da başlanan ve halen İstanbul’da devam eden dizide Korkmaz’ın canlandıracağı karakterle ilgili açıklama yapılmadı.

Seray Kaya ve Berk Oktay’ın başrolünü paylaştığı Küçük Bir Günışığı dizisinin çekimlerine geçen hafta başlanmıştı. NGM Media tarafından hazırlanan dizinin hikayesini Evren Heptürk yazdı. Dizinin yönetmeni de çok iddialı. Bir Küçük Günışığı dizisinin yönetmenliğini üstlenen Emre Kabakuşak, Hayaller ve Hayatlar, Kaderimin Oyunu, Sefirin Kızı, Sen Anlat Karadeniz gibi unutulmaz yapımlara imza attı.