Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın bitmeyen balayı günleri!…

Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın bitmeyen balayı günleri!…

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –  2 Temmuz’da evlenen, son dönemin popüler oyuncularından Ebru Şahin ile  NBA’de Cleveland Cavaliers forması giyen basketbolcu Cedi Osman’ın balayı tatili devam ediyor.

Çift, Cedi Osman’ın doğum yeri olan Kuzey Makedonya’nın Ohri kentinde dünya evine girmişti. Ardından Çeşme’de düğün yapan çift, balayını sürdürüyor. İkili, Alaçatı ve Yunanistan’dan sonra soluğu Seyşeller’de aldı.

Oyuncu Ebru Şahin, son durakları Seyşeller’den renkli kareleri sosyal medya hesabından hayranlarıyla paylaştı. Ebru Şahin fotoğrafların altına, “Kök sarmaşıklar gibi sarıldık o yaz” notunu düştü. İkilinin paylaşımları takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın bitmeyen balayı günleri!... 9

ATV’de yayınlanan Destan dizisinde ‘Akkız’ karakterine hayat veren ve performansıyla beğeni toplayan Ebru Şahin, sevgilisinden geçtiğimiz yıl Kapadokya’da evlilik teklifi almış ve ‘Evet’  yanıtını vermişti.

Cedi Osman, verdiği bir röportajda güzel oyuncuya olan aşkını şu sözlerle ifade etmişti;  “Ebru, hayatımdaki en güzel şey… Evlilik teklifinden önce çok heyecanlıydım ve çok stresliydim. O benim için gerçekten çok özel. Onu gördüğüm gün evleneceğimizi biliyordum. Yüzük geçen seneden beri bendeydi ve cesaretimi toplayıp, teklif ettim. Hayatımdaki en güzel olay!”

Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın bitmeyen balayı günleri!... 10

Ebru Şahin ise, “Birbirimizde her gün yeni bir şeyler keşfediyoruz. Ben ilişkilerin insanları farklılaştırdığını düşünüyordum ama şu an birbirimize; özgürlüğümüzden ve karakterimizden feragat etmeden, her türlü stratejiden uzak, güven üzerine kurulu ve kalpten bir bağlılığın var olabileceğini öğrettiğimize inanıyorum.” diye konuşmuştu.

Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın bitmeyen balayı günleri!... 11