Ana sayfa Sosyal Medya Kubilay Aka’dan Aşk 101’in oyuncuları ile sürpriz poz, Oktay Kaynarca’dan reklam kokan şıklık!

Kubilay Aka’dan Aşk 101’in oyuncuları ile sürpriz poz, Oktay Kaynarca’dan reklam kokan şıklık!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay- İki ünlü erkek oyuncunun son instagram paylaşımlarına bir göz atalım… Birincisi genç neslin başarılı, dikkat çeken, rol aldığı yapımlara oyunculuğu ile öne çıkan isimlerinden Kubilay Aka. Oyuncu, ekrandaki Çukur dizisiyle birlikte Netflix Türkiye’nin Aşk 101 dizisinde de rol alıyor. Dizinin 2. sezon çekimleri henüz bitti.

Bu kez Aşk 102 olarak gelecek. Başka ülkelerde de Love 101 olarak yayınlanıyor. Kubilay Aka, dizide de performansıyla dikkat çekmekte. Aka, çekimler sırasında İstanbul boğazında diğer oyuncu arkadaşlarıyla verdikleri bir pozu paylaşıyor.

Oyuncunun paylaşımında yine genç neslin başarılı isimleri Selahattin Paşalı da var. Fotoğraf çeken ve arkası dönük kişinin de Mert Yazıcıoğlu olduğu tahmin ediliyor.

İşte o paylaşım…

L101! ????????????

Kubilay Aka'dan Aşk 101'in oyuncuları ile sürpriz poz, Oktay Kaynarca'dan reklam kokan şıklık! 8

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Hızır’ı Oktay Kaynarca ise yüzü olduğu markanın reklamını yapıyor bir süredir instagram sayfasından.

Yine reklam kokan bir fotoğrafını paylaşıyor ama bu kez markayı etiketlememiş! Üzerindeki kıyafetlerin markaya ait olduğu, daha önceki paylaşımlarından da anlaşılmakta. Yani reklam yapmadan bilinç altına gönderme yapmış oyuncu! Mevsimlerden dem vuran notuyla işte Oktay Kaynarca’nın reklam kokan şıklığı…

Kışın hükmü Güneş gülümseyene kadardır…Keyfini çıkarmak İlkbaharın , yazın, sonbaharın hele de kışın cancağazım..

Kubilay Aka'dan Aşk 101'in oyuncuları ile sürpriz poz, Oktay Kaynarca'dan reklam kokan şıklık! 9