Ana sayfa Sosyal Medya Gizli Saklı setinde birbirlerinin arkasından konuşan Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı, nasıl oldu da aşık oldu!

Gizli Saklı setinde birbirlerinin arkasından konuşan Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı, nasıl oldu da aşık oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların iki yetenekli genç oyuncusu Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı’nın Fox TV’de yayınlanan Gizli Saklı dizisinin setinde başlayan aşkları tüm hızıyla devam ediyor.

Gizli Saklı dizisi yeterli reytingi alamayınca erken final yaptı. Sinem Ünsal, Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda, dizinin setinde başlayan ilişkisinden, özel hayatına kadar çarpıcı pek çok açıklamada bulundu.

Sinem Ünsal aşkı ilk kez yaşadım itirafıyla da şaşırttı. Güzel oyuncu, Hakan Gence’nin “2021’de ‘Aşkı yaşayıp yaşamadığımı bilmiyorum’ demişsin…” sözleri karşısında şunları söyledi; “Evet, söylemiştim. Ama şu an aşkı yaşadığımı düşünüyorum. Çünkü bu daha önce hiç yaşamadığım bir şeydi ve bence aşk bu. Karşındakini bütünüyle görmek istiyor, her dakika sevebilecek yeni bir şeyini arıyorsun. Aşk bence olumlama… Bu onun olumsuz özelliklerini görmemek değil, olumluları daha çok gördüğün için onu tolere ediyorsun.”

Gizli Saklı setinde birbirlerinin arkasından konuşan Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı, nasıl oldu da aşık oldu! 7

Bu sözleri Halit Özgür Sarı için sarf eden oyuncu birlikteliğinin güzel gittiğine dikkat çekerek, “Nazar değmesin; mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Halit Özgür Sarı ile çok zıt karakter olduklarını belirten Sinem Ünsal, “İlk tanıştığımızda birbirimizin arkasından bile konuşmuşuz” sözleriyle şaşırttı.

Oyuncu o anları şöyle anlattı; “Sete çıkmıştık, ‘Ben bu çocukla yapamam’ dedim. O da aynısını demiş. Ortak noktamız yoktu, hayata bakışlarımız çok farklıydı. Ama onda bir şeytan tüyü var, bende de sabır. İş arkadaşı olarak çok iyi dost olduk. Vakit geçirdikçe bir anda oldu. Onun kendisine vuruldum, tek bir şey değil, tamamen kendi varlığı…”