Ana sayfa Dizi Haberleri Kudret’e torun geliyor! Avlu dizisinde dengeleri değiştirecek gelişme!

Kudret’e torun geliyor! Avlu dizisinde dengeleri değiştirecek gelişme!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
25. bölümü yayınlanan Star Tv’nin Avlu dizisinde, Kudret’i şoke eden bir durum ortaya çıktı!

Oğlunun intikamını almak için Deniz’in peşini bırakmayan Kudret, cezaevinde sürekli olay çıkardı.

Önce eline aldığı silahla Deniz’i vurmaya çalıştı. Aynı anda orada bulunan Özge, korku içinde çığlık atarken, Deniz ve Kudret boğuşmaya başladılar.

Murat bir şeylerden şüphelenmiş olay yerine geliyordu. Silah sesi duyuldu ve Murat’ın Deniz’i kurtardığı görüldü ama çıkan kurşun karnını sıyırmıştı.

Kudret, Deniz’i öldürmeyi kafaya koymuştu. Bu olayın duyulmamasını ve cezaevi içinde kalmasını sağlayan Zerrin, Murat’ı da revirde tedavi ettirdi.

Bu arada Özge, kusmaya başlayınca Deniz, ne olduğunu anladı. Özge, Alp’ten hamileydi. Bu haberi Kudret’in duymaması için durumu gören ve anlayan kadınları da uyardı. Ancak kulaktan kulağa yayıldı bu hamilelik olayı.

Kudret'e torun geliyor! Avlu dizisinde dengeleri değiştirecek gelişme! 7

Bölüm boyunca Kudret, Deniz ile uğraşıp durdu. Aynı zamanda Özge’yi de indirmek isteyen Kudret, iki kadını onu kıstırması için gönderdi.

Kadınlar Özge’yi sıkıştırmış onu bıçaklamak üzereyken Kudret, yanındaki kadınlardan Özge’nin hamile olduğunu duydu. Koşarak Özge’yi kurtarmaya çalıştı. Bu arada Deniz çoktan yetişmiş ve onu kurtarmıştı.

Hırpalanan Özge revire kaldırıldı. Annesi Naciye de geldi. O sırada Zerrin, Özge iyi, bebek de iyi deyince, Naciye şok geçirdi.

Kudret’in bebeği öğrendikten sonra Özge’ye tavrı ise dikkat çekti. Oğlunun çocuğunu taşıdığını öğrendiğinde Kudret için artık yeni bir dönem başlamış oldu.

İşte o anlar: