Ana sayfa Dizi Haberleri Kulüp dizisinin yeni sezonu için Salih Bademci merakı arttı!

Kulüp dizisinin yeni sezonu için Salih Bademci merakı arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanan ve büyük ilgi gören Kulüp dizisinin ikinci sezonu için çekimler başladı. Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci gibi çok önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin yeni döneminde neler olacağı da çok merak ediliyor.

Farklı karakterler ile hikayenin güçlendirildiği gelen bilgiler arasında. Tüm dünyada önemli bir etki yaratan Kulüp dizisinin çekimlerinin yine büyük bir titizlikle gerçekleştirilmesi de bekleniyor. Salih Bademci’nin canlandırdığı Selim Güngör karakterinin hikaye içinde nereye gideceğini de herkes çok merak ediyor. ilk sezonda en çok dikkat oyuncu Salih Bademci, bakalım ikinci sezonda nasıl bir karakter dönüşümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak, herkes bunu merak ediyor.

Hem hikayesi hem oyuncu performansları hem de yarattığı etkiye bakıldığı zaman Kulüp dizisinin Türk dizi sektörü için bir dönüm noktası olduğunu düşünenler de çok. Özellikle yurt dışında gördüğü ilgi ile kalitesini bir kez daha ortaya koyan Türk dizi sektörü, Kulüp gibi politik göndermesi de olan bir yapımda iyi bir sınav vermiş oldu.

İlk sezonun başarısının ardından ikinci sezonda da bunun devam etmesi bekleniyor. Raşel karakterini canlandıran Asude Kalebek’in de parlamasını sağlayan Kulüp dizisinin ikinci sezonunda da yönetmen koltuğunda Zeynep Günay Tan ile Seren Yüce oturacak.

Kulüp dizisinin yeni sezonu için Salih Bademci merakı arttı! 7

Dizinin yeni karakterlerini canlandıracak isimler arasında Serra Arıtürk ile Halil Babür de olacağı daha önceden netleşmişti. 3 ay kadar sürmesi beklenen dizinin çekimleri için hangi yeni mekanların kullanılacağı da merak konusu oldu.

1950’li yıllarda geçen hikayesi nedeniyle o dönemin ortamını oluşturmak için büyük çaba harcanmıştı. İlk sezonda oluşturulan gerçekçiliğin ikinci sezonda yeni mekanlarda da devam ettirilmesi bekleniyor.