Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz ile Funda Eryiğit’in yeni projesi Son Yaz hayranlarına farklı duygular yaşatıyor!

Alperen Duymaz ile Funda Eryiğit’in yeni projesi Son Yaz hayranlarına farklı duygular yaşatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 26 bölüm süren ve ikinci sezonda erken final yapması nedeniyle de büyük eleştiriler alan Son Yaz dizisi hala akıllardan çıkmayan bir yapım oldu. Dizide başrolde yer alan Alperen Duymaz ile Funda Eryiğit bu sefer Kül isimli sinema filminde yeniden biri araya gelecek.

Son Yaz dizisinde Funda Eryiğit’in canlandırdığı Canan karakteri, Akgün’ün kayınvadilesiydi. Yani Akgün ile Yağmur’un aşkı onları farklı bir rolde buluşturmuştu. Şimdi ise Kül dizisinde Alperen Duymaz ile Funda Eryiğit sevgili olacak. İşte bu durum Son Yaz dizisini bilen ve onu sevenler için Kül filminin en büyük handikapı oldu.

Son Yaz’a olan bağlılık nedeniyle birçok izleyici için Kül filmindeki bu eşleşme hiç de uygun değil. Ancak Alperen Duymaz ile Funda Eryiğit’in yeni rolleri ile bu durumu tersine çevirmesini bekleyenler de var.

Bayram sonrasında sete çıkacak olan Kül filmi iki başrol oyuncusunun bir önceki projedeki farklı konumları nedeniyle daha da çok ilgi gördü. Netflix’te yayınlanacak olan filmin çekimleri de bu nedenle heyecanla bekleniyor.

Alperen Duymaz ile Funda Eryiğit ikilisinin nasıl bir çift olacağını merak edenler, setten gelecek görüntüleri bekliyor.

Ay Yapım imzasını taşıyan Kül filminin provalarının da devam ettiği ortaya çıktı. Mehmet Günsür ile Gökçe Eyüboğlu da hikayenin diğer kahramanlarını canlandıracak.