Ana sayfa Dizi Haberleri Güvercin dizisinde Ökkeş karakteriyle Genco Özak altın vuruş yaptı!

Güvercin dizisinde Ökkeş karakteriyle Genco Özak altın vuruş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Star TV ekranında ilk bölümü 24 Kasım Pazar günü izleyicilerle buluşan dizinin büyük beğeni topladığını sosyal medyada yer alan yorumlarda görebilirsiniz.

Dizide ustalardan oluşan iyi bir kadro var.Ayrıca genç isimler ile de desteklenen bir kadro…

Dizinin kadrosu şöyle: Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Toprak Sağlam, Osman Albayrak, Gülen Kahraman Yıldır, Eslem Akar, Genco Özak, Işıl Dayıoğlu, Bülent Bilgiç, Berke Üsdiken, İdil Memi, Sabri Memi, Sabri Memi, Dilan Telkök, Gözde Fidan, Tolga Pancaroğlu, Enver Akbaş.

Gaziantep’te çekimleri yapılan dizinin ilk bölümünde Ökkeş karakteri ile Genco Özak öne çıkan isimlerin başında yer aldı.

Genco Özak hatırlanacağı üzere Vatanım Sensin dizisinde deli fişek, vatansever Mehmet olarak ekrana gelmişti.

Sonrasında da Söz dizisinde Selim yani Kopuk karakterine hayat vermişti. Her iki diziside de deli dolu, ne yapacağı belli olmayan ama sadık ve kendine güvenen bir rolde yer almıştı.

Özak, Güvecin dizisinde biraz da serseri yakıştırmasını üzerine iyi yansıtmış. Ancak diğer 2 dizideki özelliklere uyan bir karakter ile yine kendini tekrar ediyor ama bu çok da başarılı bir tekrar.

Dizinin yeni bölümlerinde de en dikkat çeken karakterlerden birisi Ökkeş olacaktır.

Güvercin dizisinde Ökkeş karakteriyle Genco Özak altın vuruş yaptı! 7

ÖKKEŞ KİMDİR? Genco Özak

Kevsa’nın oğlu, Kenan ve Nefise’nin kardeşleridir. Babasının bir cinayete kurban gitmesiyle öfke ve intikam duygularıyla büyümüştür. Annesi Kevsa ve dayısı Celil tarafından yaptığı her hata hoş görülmüş ve hatalarının üstü kapatılmıştır. Sorunları hiçbir zaman medeni kurallar dahilinde çözmeyen, şiddetten ve zorbalıktan yana, Kenan’ın tam zıttı bir karakterdir. Kendisini, ağabeyi Kenan’dan hep eksik ve aşağıda görür ve sahip olamadığı güce ve iktidara kavuşmak ister.