Ana sayfa Dizi Haberleri Kurtlar Vadisi’nin Nesrin Çakır’ı Erkenci Kuş dizisinde ortaya çıktı!

Kurtlar Vadisi’nin Nesrin Çakır’ı Erkenci Kuş dizisinde ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır’ın eşi ve Pusat’ın da annesi Nesrin Çakır’a hayat veren, dizi hayranlarının yapımın en güçlü karakterlerinden birisi olarak tanımladığı İpek Tekneolcay, Star TV’nin sevilen dizisine katıldı.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın rol aldığı Erkenci Kuş dizisinin kadrosuna İpek Tenolcay dahil oldu.

26.bölümde seyirciyle buluşacak olan Tenolcay dizide Can ve Emre’nin annesi Hüma karakterine hayat verecek. Yurtdışında yaşayan Hüma yaptığı ikinci evliliğin sona ermesiyle uzun yıllar sonra yeniden Türkiye’ye dönecek.

Kurtlar Vadisi'nin Nesrin Çakır'ı Erkenci Kuş dizisinde ortaya çıktı! 7

Kendini düşünen , pahalı zevkleri olan, son derece pozitif, neşeli, kibar, duyguları yerine mantığı ön planda olan bir karaktere sahip olan Hüma’nın dönüşü Can ve Emre’yi nasıl etkileyeceği yeni bölümde ekrana gelecek.

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın, senaryosunu Aslı Zengin ve Banu Zengin Tak’ın üstlendiği Erkenci Kuş yeni bölümüyle bu Cumartesi saat 20:00’da Star TV’de…