Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman 23. yeni bölümde Burak Özçivit’in aksiyon sahneleri başarısı!

Kuruluş Osman 23. yeni bölümde Burak Özçivit’in aksiyon sahneleri başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinin 23. yeni bölümü 27 Mayıs Çarşamba günü izleyicilerle buluşacak. Burak Özçivit’in başrollerinde yer aldığı dizinin çekimlerine koronavirüse rağmen devam ediliyor.

Dünya çapında bir platoda çekilen Kuruluş Osman dizisinin setinde tüm önlemler alındı. İç sahneler yazılmıyor. Sadece dış mekanlarda çekimler yapılıyor. Oyuncuların sosyal mesafeye de dikkat ettikleri bir ortamda işler ilerliyor…

Kuruluş Osman dizisinin 23. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Osman Bey, devlet kurmak adına, adaletin ve hürriyetin peşinde savaşlara başlıyor… Burak Özçivit’in aksiyon sahnelerinde bir hayli iyi performans gösterdiğini de bu bölümde görebilirsiniz.

“Zalimlere affetmek, mazlumlara zulmettir” sözü ise yeni bölümün heyecanlı geçeceğini anlatıyor. İşte Kuruluş Osman dizisinin 23. bölümünden 2. fragman:

Burak Özçivit’in yanı sıra; Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, İsmail Hakkı, Ayşegül Günay, Alma Terzic, Özge Törer, Aslıhan Karalar, Serhan Onat, Didem Balçın gibi isimler dizinin kadrosunda yer alıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

“Zalimleri affetmek mazlumlara zulmettir!” #KuruluşOsman yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de #atv’de! @bozdagfilm @kurulusdizisi

Burak Özçivit (@burakozcivit)’in paylaştığı bir gönderi ()