Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova 3. sezonu bambaşka olacak!

Bir Zamanlar Çukurova 3. sezonu bambaşka olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 63. bölümüyle 2. sezonu tamamladı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2 aydır dizinin setinde çalışmalar yapılmıyor. Oyuncuların hastalanma kaygısının yanı sıra bir de Adana’nın yaz aylarında çok sıcak olması durumu var.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ağustos ayında 3.sezon çekimlerinin başlaması bekleniyor. Dizinin İspanya’da yayına girmesi de büyük bir müjde olmuştu. Hak ettiği ilgiyi yurt dışında göremeyen dizi Bitter Lands ismiyle uluslararası pazara sunuldu.

Yapımın daha çok alıcıya ulaşması hak ettiği değeri bulması noktasında önemli. İspanya’da Türk dizilerinin yükseliş dönemi yaşadığı bu süreçte Bir Zamanlar Çukurova adına da çok olumlu gelişmeler yaşanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova hem hikayesi hem de oyunculuk kalitesi bakımında Türk televizyonlarının nadide örneklerinden birisi… Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrolünde yer aldığı dizinin kadrosu çok geniş…

Bülent Polat, Selin Yeninci, Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova, Serpil Tamur gibi usta isimler de önemli karakterlere hayat veriyor.

Bir Zamanlar Çukurova 3. sezonu bambaşka olacak! 7

Dizide Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek, yaptığı açıklamada setteki ortamın çok ciddi olduğunu, dizinin kasvetli yapısıyla setteki durumun da benzeştiğini açıklamıştı.

Adana’da çekimleri yapılan dizi ağır bir dram hikayesi.. Dizinin seti de hikaye gibi kasvetli. Hilal Altınbilek dizinin setinde ekrana yansıyan ciddiyetin korunduğunu söyledi. Oyuncu, sette çok esprili veya eğlenceli anlar yaşanmadığını, hikayenin temasına uygun şekilde herkesin belirli bir mesafeyi koruduğunu belirterek dikkat çekti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi sergilenen bu ciddiyetin ve büyük başarının karşılığını Türkiye’de alıyor… İlk 2 sezonuyla müthiş bir ilgi gören yapım, reytinglerde de yüksek oranları yakaladı.

Dizinin 3. sezonu için özellikle senaryo noktasında ekip ciddi bir zaman buldu. Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2 aydır çekimler yapılmıyor ama arka planda hazırlıklar sürüyor.

Ağustos ayında çekimler başladığında 3. sezon için dizinin çok daha iddialı sahneleriyle dönmesi bekleniyor.