Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Andıç’tan eski rol arkadaşı Selin Şekerci’ye iltifat

Furkan Andıç’tan eski rol arkadaşı Selin Şekerci’ye iltifat

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Furkan Andıç ile Selin Şekerci instagram canlı yayınında buluştu. İkilinin birbirlerine samimi sözleri ve şakalaşmaları dikkat çekti. Selin Şekerci programı instagram hesabından da video olarak sonradan paylaştı.

Furkan Andıç, daha önce 2014 yılında Kaçak Gelinler dizisinde birlikte rol aldığı Selin Şekerci ile çok samimi. İkilinin arkadaşlıkları uzun bir döneme yayılıyor. Furkan Andıç, canlı yayında Selin Şekerci’ye iltifatlarda bulundu. “Fıstığım benim. Şu güzelliğe bak. Maşallah” diyen Furkan Andıç, samimi haliyle sempati kazandı.

Selin Şekerci, program için parfüm bile sürdüğünü anlattı. Selin Şekerci, üzerindeki yeleği çıkartınca Furkan Andıç da yeleğini çıkarttı ve “Programda soyunmaya başladık. Bu program böyle bir program olacak” diyerek espri yaptı.

İkili, yoğun istek olması durumunda zaman zaman birlikte canlı yayınlara çıkacaklarını belirttiler.

Furkan Andıç'tan eski rol arkadaşı Selin Şekerci'ye iltifat 7

Furkan Andıç, koronavirüs pandemisi öncesinde saksafon çalmaya başladı. Oyuncu karantina döneminde saksafon çalmayı çok istedi ama tizi kırıldığı için istediğini yapamadığını anlattı.

Furkan Andıç, “Tizi kırıldı, bu yüzden kalbimin şurası buruk. Ama yılmadım üflemeye devam ettim. Hoca da bulamadım. Kendim üfleye üfleye sesi bulmayı başardım” açıklamasını yaptı.

Nota okumayı bilmediğini belirten Furkan Andıç, ilk olarak Samanyolu şarkısını çaldığını belirtti.

Selin Şekerci, Furkan Andıç’ın çok iyi şarkı söylediğini ve aynı zamanda çok da iyi dans ettiğini anlattı. Koronavirüs salgını olmasaydı Furkan Andıç, dans kursuna devam edecekti. Oyuncu 13 kez tango dersleri aldığını ifade etti.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Selin Şekerci (@selinsekerci)’in paylaştığı bir gönderi ()