Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk 101 dizisi 2. sezonuyla ilgili son durum!

Aşk 101 dizisi 2. sezonuyla ilgili son durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk 101 dizisi, Netflix platformunda 24 Nisan Cuma günü izleyicilerle buluşacak. Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın yaptığı dizinin senaryosu Meriç Acemi’ye ait. Hakan Muhafız ve Atiye’nin ardından Netflix’in 3. orijinal dizisi konumunda. Bir gençlik dizisi olan Aşk 101’de güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Alina Boz, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Selahattin Paşalı, Bade İşçil, İpek Filiz Yazıcı gibi isimler yapımda boy göstermekte. Dizinin heyecanla beklenen 8 bölümlük 1. sezonu beğeni toplayacak mı herkes merak ediyor.

Diğer Netflix yapımlarına nazaran Aşk 101 için henüz 2. sezon onayı verilmedi. Dizide Kemal öğretmen karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu, 2. sezonun olup olmadığını bilmediklerini açıkladı. Urgancıoğlu, “Şu anda bir bilgimiz yok. Netflix bir gelişme olursa açıklayacaktır” diyerek kendisinin da haberdar olmadığını anlattı.

Aşk 101 dizisi 2. sezonuyla ilgili son durum! 7

Ancak oyuncu tüm karakterlerin çok renkli olduğunu ve 2. sezonu da olursa bunu da bir izleyici olarak seyretmek isteyeceğini ifade etti.

Dizidoktoru sitesinden Oya Doğan’a konuşan Kaan Urgancıoğlu, 2. sezon ile ilgili şöyle konuştu: “Tüm karakterler o kadar renkli ki, ben de devamını izlemek isterim. Bu arada herkes çok güzel oynamış. Kubilay, Selahattin, Mert, İpek, Alina, Pınar’a bayıldım. Müfit Kayacan gibi bir ustayla aynı projede olmak bambaşka bir keyifti diyebilirim. Birlikte çalışmaktan çok keyif aldığım bir kadro ve ekibin içindeyim. Umarım ikinci sezon olur.”