Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisi için Diriliş Ertuğrul taktiği ve hayrete düşürecek yeni plan!

Kuruluş Osman dizisi için Diriliş Ertuğrul taktiği ve hayrete düşürecek yeni plan!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, yaptığı açıklamalarla Kuruluş Osman dizisinin ikinci sezonu öncesi sosyal medyadan gelen sorulara yanıtlarken önemli bilgiler de verdi. Dizide hayal ettikleri karakterlerle yola devam edeceklerini ve onların hikayelerine odaklanacaklarını anlatan ünlü yapımcı, bu noktada Diriliş Ertuğrul’un başarısının arka planındaki stratejiyi aynen uygulayacaklarının mesajını verdi.

Mehmet Bozdağı’ın bahsettiği, tüm dünyaya yayılan Diriliş Ertuğrul başarısının altındaki strateji ile ilgili detaylar şöyle: “Diriliş Ertuğrul’un ilk sezonundan itibaren bütün sevilen karakterlerini yazdık,nasıl oynanması gerektiğini anlattık. Bir karakter dünyası çıktık. Her yıl da bazen karakterlerden vazgeçerek, yeni hayaller anlattık.Çünkü bazen hikayesi bitiyor. Onunla anlatmak istediğinizin bir yere kadar geldiğini, sonra tekrara düşecek olmasından korkuyorsunuz. Bir ağaç nasıl budanır büyümesi için, biz de her sezon ana gövdeyi sağlam tuttuk, budadık budadık o daha da gürleşti, büyüledi. Bütün cihana yayılır hale geldi.”

Mehmet Bozdağ, bu sezon da Kuruluş Osman dizisinden çok etkili karakterlerin olacağını belirtti ve bazı detaylar paylaştı. İşte o detaylar: “Demirci Davut, Ahmet Yılmaz oynayacak.. Müthiş bir karakter… Çömlekçi ha keza… Çok güzel çocuk karakterimiz var. Göktuğ’un hikayesi ne olacak? Ayşegül’ün hikayesi ne olacak? Bunların hikayesi bambaşka yerlere evrilecek.”

Kuruluş Osman dizisi için Diriliş Ertuğrul taktiği ve hayrete düşürecek yeni plan! 7

Yakında sürpriz projelerle de izleyicilere müjdeler vereceklerini belirten Bozdağ, farklı projeleri olduğunu bunlardan birisinin de Yunus Emre olabileceğini ifade etti.

Kuruluş Osman için set ziyaretlerinin olacağını ancak koronavirüs tehlikesinin olduğunu hatırlatan Mehmet Bozdağ, “Çok güzel hazırlık da yapmıştık. Bakalım, koronanın bitmesi lazım. Korona her şeyi tarumar etti” dedi.

Sungur Tekin’in dizide olmayacağı, bambaşka karakterlerin geleceğini ifade eden ünlü yapımcı, özellikle düşman cephesinde çok farklı karakterler ile Kuruluş Osman’ın çok farklı bir geri dönüş yapacağını anlattı.

İlk sezonun da heyecanlı olduğunu anlatan Mehmet Bozdağ, ikinci sezonun da heyecanlı olacağını ama koronavirüs günlerinde çok ızdırap çektiklerini ama başarılı olduklarını ifade etti.

Kuruluş Osman’ın ikinci sezonu için mesaj veren Mehmet Bozdağ, şöyle konuştu: “Bu yıl çok mu heyecanlı, hiç olmadığı kadar. Bambaşka bir proje tasarladık. Bambaşka bir proje şekillendi.Ekip gece gündüz çalışıyor. Müthiş derecede fedakarlık yaparak, inanılmaz bir sezon geliyor. Bu kadar heyecanlıyım.”

Kuruluş Osman dizisine yeni sezonda transfer olan isimleri yeniden hatırlayalım: “Cüneyt Arkın, Tamer Yiğit, Erkan Avcı, Emin Gürsoy, Sezanur Sözen, Kanbolat Görkem Arslan, Seçkin Özdemir, Ahmet Yenilmez, Umut Karadağ, Bahtiyar Engin ve Seray Kaya.”

Mehmet Bozdağ’ın açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz.