Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisi risk aldı ama sonuçları büyük oldu!

Kuruluş Osman dizisi risk aldı ama sonuçları büyük oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – atv’nin beğeniyle izlenen dizisi Kuruluş Osman, koronavirüs salgını sürecinde 1 ay kadar sette çalışmaları durdurdu. Ancak daha sonra alınan önlemler ile yeniden çekimler başladı.

Burak Özçivit, Yurdaer Okur, Ragıp Savaş ve Didem Balçın gibi usta isimleri kadrosunda buluşturan dizi, yeni bölümleri ile ekranda izleyici sadakatini güçlendirmeye devam ediyor.

Çarşamba akşamlarının 1 numaralı yapımı olan Kuruluş Osman, karantina sürecinde evlerinde izleyecek içerik bulmakta sıkıntı çeken milyonlarca televizyon izleyicisi için bir alternatif oldu.

Diğer yapımların çekimlere başlamamasının avantajını iyi kullanan Kuruluş Osman, sadece bugünlerde reytingleri kurtarmıyor, gelecekte de yerini sağlamlaştıracak adımlar atıyor.

Kuruluş Osman dizisi risk aldı ama sonuçları büyük oldu! 7

Burak Özçivit’in başarılı oyunculuğu ile takdir kazandığı dizi, hikayenin de izleyici tarafından sahiplenilmesi ile reytingin zirvesinde yer alıyor.

Osman Bey’in Aygül tarafından ihanete uğrayarak Alişar’a esir düştüğü 20’nci bölüm, reytinglerde yine zirvedeydi.

Kuruluş Osman dizisi için bundan sonraki süreç reytinglerini daha da artırmak olacaktır.Sosyal medyada da güçlenen dizi, artık eleştiri değil övgü alıyor.