Ana sayfa Dizi Haberleri Melis Sezen yabancı hayranların yeni gözdesi oldu!

Melis Sezen yabancı hayranların yeni gözdesi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melis Sezen’in sosyal medyada takipçileri arasında yabancı hayranlarının artmaya başladığı dikkat çekiyor.2 Aralık 1993 İstanbul doğumlu olan ünlü oyuncu, 2016 yılından bu yana oyunculuk yapıyor.

5 yıla yaklaşan oyunculuk serüveninde Melis Sezen hızlı bir yükseliş süreci yaşadı. Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile ekran kariyerine başlayan oyuncu, Siyah İnci dizisinde dikkat çekti. Dünya Hali, Bizim İçin Şampiyon,Tilki Yuvası ve Mucize 2 Aşk sinema filmleri ile farklı roller canlandırdı.

Melis Sezen yabancı hayranların yeni gözdesi oldu! 8

Leke dizisinde ilk kez başrolde yer alan Melis Sezen, özellikle son 1,5 yıl içinde ismini geniş kitlelere duyurdu. Bu sezona Sevgili Geçmiş dizisi ile başlayan oyuncu, Ya İstiklal Ya Ölüm dizisindeki performansı ile de beğeni topladı. Kovala filminde de rol alan Melis Sezen, 5 yılılk süreçte sosyal medyada da takipçi sayısını artırmaya devam etti.

Instagram’da 600 bine yaklaşan takipçi sayısını artırmayı sürdüren oyuncu, son dönemde yabancı dizi hayranlarının da ilgisini çekiyor.

Melis Sezen’in instagram hesabından yaptığı paylaşımlara artık farklı dillerden birçok yorum bırakıldığını, twitter ortamında daha çok konuşulduğunu görebilirsiniz. Melis Sezen, hem başarılı performansı hem de güzelliği ile yurt dışında ismini parlatmayı sürdürüyor.

Melis Sezen yabancı hayranların yeni gözdesi oldu! 9