Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinde ihanet reytinge yansıdı!

Kuruluş Osman dizisinde ihanet reytinge yansıdı!

tarafından ker_def

‘Kuruluş Osman’ın çarşamba akşamı ekrana gelen yirminci bölümü seyirciyi ekrana kilitlerken, reyting listesinin zirvesinde yer alarak gecenin en çok izlenen yapımı oldu.

Osman Bey’in Aygül tarafından ihanete uğrayarak Alişar’a esir düştüğü 20’nci bölüm, Tüm Kişiler’de %13,33 izlenme oranı ve %27,18 izlenme payı ile birinci, AB sosyal kategoride %9,53 izlenme oranı ve 21,33 izlenme payı ile ikinci ve 20+ABC1’de %12,46 izlenme oranı ve %25,12 izlenme payı elde ederek birinci oldu.

Destanlar Yazacağız etiketiyle sosyal medyada da büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’, Türkiye’de trend listesinde ikinci sırada yer alırken, dünya trend listesinde de yer aldı.

Bölümün ardından yayınlanan 21’inci bölüm fragmanı ‘Kuruluş Osman’ hayranlarında büyük heyecan yarattı. “Osman Bey, Geyhatu’nun planını bozabilecek mi”, “Baba evine dönen Bala Hatun, Osman Bey’den vaz mı geçecek”, “İntikam yemini eden Aygül, Alişar’la evlenecek mi”, “Bahadır babasının intikamını almak için ne yapacak” soruları çarşamba akşamı ekrana gelecek 21’inci bölüm yanıt bulacak.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, ATV ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.

KURULUŞ OSMAN
Yapım: Bozdağ Fi̇lm
Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Genel Yönetmen: Metin Günay
Yönetmenler: Ahmet Yılmaz-Fethi Bayram
Senaryo: Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ, Ozan Bodur

OYUNCULAR: Burak Özçivit (Osman Bey), Nurettin Sönmez (Bamsı), Ragıp Savaş (Dündar), Saruhan Hünel (Alişar), Didem Balçın (Selcan Hatun), Yurdaer Okur (Balgay), İsmail Hakkı (Samsa), Seda Yıldız (Şeyh Edebalı), Ayşegül Günay (Zöhre), Tuğrul Çetiner (Yannis), Eren Vurdem (Konur Alp), Alma Terzic (Sofia), Celal Al (Abdurrahman Alp), Emre Basalak (Gündüz), Burak Çelik (Kongar), Abidin Yerebakan (Akça Derviş), Özge Törer (Bala Hatun), Buse Arslan (Aygül), Aslıhan Karalar (Burçin), Burak Sarımola (Andreas), Açelya Özcan (Ayşe Hatun), Emel Dede (Gonca), Atilla Güzel (Dumrul), Tolga Akkaya (Ayaz), Yiğit Uçan (Boran), Latif Koru (Salvador), Çağrı Şensoy (Cerkutay), Ali Sinan Demir (Tursun), Şevket Çapkınoğlu (Megala), Ayşen Gürler (Helen)