Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinde kafalarda soru işaretleri artıyor!

Kuruluş Osman dizisinde kafalarda soru işaretleri artıyor!

tarafından ker_def

Kuruluş Osman dizisinin 6. yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı.Burak Özçivit’in başrollerinde yer aldığı dizi TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Kuruluş Osman 6. yeni bölümde soru işaretleri var… Osman, Edabali’yi bulabilecek mi? Sırra kadem basan Edabali nerede? Kayı Obası’nda dengeler kimin lehine değişecek?

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’ın 25 Aralık Çarşamba saat 20:00’de ekrana gelecek altıncı bölümünde Osman Bey, Edebalı’nın izini sürüyor.

‘Kuruluş Osman’ın altıncı bölümünde; Osman Bala Hatun’un şifasını Yannis’in elinden alıp, Kulucahisar Kalesi’nin arkasındaki gizli el olan Yannis’i teşhir etmiştir. Üzerindeki cinayet suçlamasından da aklanan Osman, Dündar Bey ile yarım kalan hesabını da tamamlamıştır. Ancak Edebalı, Osman’ın bazı hareketlerinden hoşnut değildir.

Kuruluş Osman dizisinde kafalarda soru işaretleri artıyor! 7

Osman, Edebalı ile konuşmak istediğinde obada olmadığını fark eder ve onu bulmak için gizli mekâna gider. Ancak Osman’ı karşılayan Yannis’in ta kendisidir. Osman ile Yannis buluşması ne sonuçlar doğuracaktır? Obaya gelen Selcan Hatun ile Zöhre Hatun arasında nasıl bir gerilim yaşanacaktır? Osman, Edebalı’yı bulabilecek midir? Sofia ve Kalanoz, Yannis’in idamına göz yumacak mıdır? Yarenlerini kaybeden Edebalı, nasıl bir yol izleyecektir? Osman ile Edebalı’nın yolları tekrar ne zaman kesişecektir?

Beş bölümüyle tüm reyting kategorilerinde birinci olan ve tüm dünyada ilgiyle takip edilen ‘Kuruluş Osman’, oyuncu kadrosu, prodüksiyon kalitesi, kostümleri, görkemli platosu ile Türk dizi sektörünün uluslar arası arenadaki amiral gemisi ve çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olacağını gösterdi.

‘Kuruluş Osman’ her çarşamba saat 20:00 de ATV ekranlarında.

KURULUŞ OSMAN KÜNYE
Yapım: Bozdağ Fi̇lm
Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Genel Yönetmen: Metin Günay
Yönetmenler: Ahmet Yılmaz-Fethi Bayram
Senaryo: Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ, Ozan Bodur
OYUNCULAR: Burak Özçivit (Osman Bey), Nurettin Sönmez (Bamsı), Ragıp Savaş (Dündar), Saruhan Hünel (Alişar), İsmail Hakkı (Samsa), Seda Yıldız (Şeyh Edebalı), Ayşegül Günay (Zöhre), Tuğrul Çetiner (Yannis), Eren Vurdem (Konur Alp), Alma Terzic (Sofia), Emre Basalak (Gündüz), Abdül Süsler (Kalonoz), Eren Hacısalihoğlu (Batur), Abidin Yerebakan (Akça Derviş), Özge Törer (Bala Hatun), Buse Arslan (Aygül), Aslıhan Karalar (Burçin), Burak Sarımola (Andreas), Uğur Arslan (Nizamettin), Açelya Özcan (Ayşe Hatun), Emel Dede (Gonca), Yiğit Uçan (Boran), Ali Sinan Demir (Tursun), Şevket Çapkınoğlu (Megala), Ayşen Gürler (Helen)