Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinde koronavirüs sonrası çok şey değişti!

Kuruluş Osman dizisinde koronavirüs sonrası çok şey değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, 3 hafta aradan sonra yeniden izleyicileri ile 22 Nisan Çarşamba akşamı buluştu. 17. bölüm 1 Nisan’da yayınlanmıştı ve 21 günlük koronavirüs arasının ardından dizinin yeniden ekranda yer alması izleyicileri çok mutlu etti.

Sosyal medyada mesaj bırakan dizinin hayranları,oyuncuların koronavirüs riskine rağmen sete çıkmalarından son derece memnun. Dizinin 19. bölümünün 29 Nisan Çarşamba yayınlanacağının duyurulması da büyük takdir ile karşılandı.

Sosyal medyada yorum yazan dizi hayranları, “Koronavirüse ilaç gibi geldin. Tüm ekibe minnettarız” diyerek yeni bölümlerin gelişini kutladı. Bu zor günlerde evlerinden çıkamayan milyonlarca izleyici, bir süreliğine de olsa koronavirüsten sıyrılıp moral buldu. Bir dizi izleyicisi, şöyle yazdı: “Bu zor günlerde bizler için canlarını hiçe sayıp bölüm çeken bütün ekibe teşekkür ederim.”

Geçtiğimiz hafta sete çıkan ve yeni bölümü yetiştiren ekip, sağlık önlemlerini yoğun bir şekilde uyguluyor. Peki koronavirüs dizide neler değiştirdi?

-Oyuncular artık birbirlerine mesafeli duruyor.

-Temastan mümkün olduğunca kaçınılıyor.

-Figüran sayısı azaltıldı.

-Yakın dövüş sahneleri azaltıldı.

-Selamlaşmalar ve sarılmalar nadiren görülüyor.

Kuruluş Osman dizisinin youtube sayfası da 1.1 milyon aboneye ulaştı.Bu da dizi adına son derece başarılı bir gelişme oldu.