Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman dizisinde büyük karar büyük adım!

Kuruluş Osman dizisinde büyük karar büyük adım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman 22 Nisan Çarşamba akşamı izleyicilerle buluştu. 3 haftalık aranın ardından dizinin takipçileri, 18. yeni bölümle yeniden keyiflendi… Kuruluş Osman dizisi, diğer yapımlara nazaran koronavirüs salgınında işe erken başlamanın avantajını da eline aldı.

Burak Özçivit, Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı yapım, dizilerin ekranda yeni bölümleriyle yer alamadığı bu dönemde, sete devam etme kararı ile hem risk üstlendi. Ancak bu riskin mükafatı da büyük. İzleyiciler Çarşamba akşamları için diğer diziler ekranda yok iken, Kuruluş Osman’ın büyüsüne kapılıp daha önceden izledikleri dizileri bırakabilir.

Kuruluş Osman’ın sağlık önlemleri alarak sete çıkmış olması, diğer diziler üzerinde de baskı oluşturacaktır.Kuruluş Osman dizisinin 19.yeni bölümünün de 29 Nisan Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacağı duyuruldu.

“Gazilerimizle, evliyalarımızla, ahiyanlarımızla gelip bu diyarları İslam beldesi yapacağız!” İşte yeni bölümü anlatan sözler bunlar… KuruluşOsman sürprizlerle dolu nefesleri kesecek yeni bölümüyle 29 Nisan Çarşamba saat 21.00’de atv’de! Kuruluş Osman 19.bölüm ilk fragman: