Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman dizisinde verilen mesajlar olay oldu!

Kuruluş Osman dizisinde verilen mesajlar olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Kuruluş Osman dizisinde 12 bölüm geride kaldı. Dizinin 13. yeni bölümü ise 4 Mart akşamı atv’de olacak. Yeni bölümden ilk fragmanda verilen mesajlar izleyicileri de bir hayli heyecanlandırdı.

Osman Bey, Moğol’a karşı savaş başlatacak ama Dündar Bey, Moğol komutanı Balbay’ın Sancak Beyi oldu… Selcan Hatun bile isyan etti ve “Moğol’un iti olmuşsun” diyerek sürgün tehdidi aldı. Ancak Osman ve Alp’leri bu yoldan dönmeyecek. Dizinin 13.bölüm fragmanında verilen mesajlar sosyal medyada bir hayli konuşuldu…

Osman bey diyor ki: “Bir millet içindeki münafıklardan temizlenmediği sürece düşmanlardan asla kurtulamaz. İkbali biat edenler değil, kıyama kalkanlar belirler. Münafıklık ruhu bir kez damarlarda dolaşmaya başladım mı, o kan akıtılmadan iflah olmaz. Hepsine sıra gelecek. Ya İstiklal Ya Şahadet…”

Burak Özçivit’in başarıyla hayat verdiği Osman Bey, sosyal medyada Kara Osman lakabı ile de anılmaya başlandı. Kuruluş Osman dizisindeki bu güçlü mesajlar izleyicilerin diziye olan bağlılığını da artıyor. Dizi, 12. bölümüyle de reytinglerde birincilikler aldı ve yine büyük zafer kazandı.

İşte 13. bölümden ilk fragman: