Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman dizisinde yeni bir gerçeği keşfedeceksiniz!

Kuruluş Osman dizisinde yeni bir gerçeği keşfedeceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisi uzun bir aradan sonra yeniden hayranları ile buluşmaya geliyor. 22 Nisan Çarşamba akşamı dizinin 18. yeni bölümünü izleyeceksiniz. Yurdaer Okur’un Balgay karakteri ile diziye katılmasının ardından izleyiciler keyifli anlar yaşamakta.

Osman Bey ile Balgay’ın büyük karşılaşmasından sonra şimdi de birlikte hareket etmeye başlamaları herkesi şaşırtacak. Moğollar’ın Osman Bey’e hayranlıkla da dikkat çekecek. Dündar Beyin “Bir gölgede iki baş olmaz” yeni bölümün özeti gibi. Dizinin yeni bölümü bir gerçeği de ortaya çıkartıyor. Çıkarlar için düşmanlar bir araya gelebilir. Osman Bey, Balgay ile ittifak yaparak bu gerçeği hatırlatacak. Kuruluş Osman 18. bölümden 2. fragman yayınlandı. Yeni görüntüleri videoda izleyebilirsiniz.

Burak Özçivit’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yaşanacakların detayını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Geyhatu’nun Bizans prensesi Adelfa ile evlenmesiyle kurulacak Moğol-Bizans ittifakına engel olmak üzere güçlerini birleştiren Osman Bey ve Balgay; Geyhatu’yu arkasına alan Alişar ve Dündar’ın kurduğu oyunu bozabilecek mi?

Kuruluş Osman dizisinde yeni bir gerçeği keşfedeceksiniz! 7

Zöhre Hatun ve Aygül, Dündar’a nasıl destek verecek? Gündüz Bey, Alişar’ın baskısına karşı Kayı Obası’nı koruyabilecek mi?Geyhatu, Osman Bey’in Bizans prensesi Adelfa’yı elinden almasına nasıl yanıt verecek?