Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’ya yeni başlayan Gökhan Alkan ifşa oldu!

Yasak Elma’ya yeni başlayan Gökhan Alkan ifşa oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Yasak Elma dizisi, 3. sezonunda büyük başarısını sürdürüyor. Dizinin yeni bölümleri koronavirüs salgını nedeniyle çekilemiyor. Ne zaman sette çalışmaların başlayacağı da bilinmiyor.

Yasak Elma dizisine yeni katılan Gökhan Alkan, büyük bir değişimin habercisi olmuştu. Alkan’ın canlandırdığı Kerim karakterinin dizide Yıldız ile aşk yaşayacağı ve büyük değişimler olacağı bekleniyordu. Ancak Gökhan Alkan’ın canlandırdığı Kerim ile Can Nergis’in canlandırdığı Mert karakterleri dolandırıcı çıktı. İşte bu gelişmeler dizinin takipçilerini bir hayli şaşırtmış ve hayal kırıklığına uğratmıştı.

Gökhan Alkan, ise izleyicileri ikinci kez şaşkınlığa uğrattı. Oyuncunun bir genç kadın ile yazışmaları ifşa oldu. Ezgi Naz isimli kadın ile sosyal medya üzerinden yazışmaları ortaya çıkan Alkan’ın gizli mesajlarının ifşa olması dizi adına hiç de iyi olmadı. Yasak Elma bir kez daha kadın-erkek ilişkileri üzerinden sosyal medyada gündem oldu.

Ezgi Naz isimli genç kadın, Gökhan Alkan’ın kendisini engellemesi üzerine daha önceki yazışmaları paylaştı. Alkan’ın genç kadına otelde Spa keyfi ve sonrasında da odada film izlemeyi teklif etmesi dikkat çekti.

Yasak Elma'ya yeni başlayan Gökhan Alkan ifşa oldu! 9

Yasak Elma'ya yeni başlayan Gökhan Alkan ifşa oldu! 10

Yasak Elma'ya yeni başlayan Gökhan Alkan ifşa oldu! 11