Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisindeki değişiklikleri fark ettiniz mi?

Kuruluş Osman dizisindeki değişiklikleri fark ettiniz mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman 22. bölüm fragmanı yayınlandı. 20 Mayıs Çarşamba günü dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Moğol Balgay tarafından boynundan iple asılan Osman Bey, sonra akıllı hamlelerle ellerinden kurtulmuştu. Aşağıdaki videodan 22.bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Kuruluş Osman’ın yeni bölümlerinin çekimleri dış mekanlarda yapılıyor. İç mekanlarda ise senaryo yazılmıyor. Oyuncuların sosyal mesafeye dikkat ettikleri bir ortam var. Selcan Hatun’u canlandıran Didem Balçın, aşırı önlemler alarak sette çalışmaların yapıldığını belirtti.

Sahnelerde oyuncular ve figüranlar arasında sosyal mesafeye dikkat edildiği ekrana da yansıyor. Çalışma yapılan alanlar da dezenfekte edilerek çekimler devam ettiriliyor.

Kuruluş Osman hayranları dizinin devam etmesinden memnun. Ancak Diriliş Ertuğrul’dan aldıkları keyfi alamadıklarını belirten ve memnun olmadığını söyleyenler de var.

Kuruluş Osman dizisindeki değişiklikleri fark ettiniz mi? 7

Didem Balçın, çekimlerde neler yaşandığını şu sözlerle anlattı: “3 hafta ara verdik. Şimdi aşırı önlemler alınarak yeniden sete çıkıyoruz. Zaten biz şehrin içinde değiliz. Büyük bir platoda çekim yapıyoruz. Tüm kontrolleri yapılan ekibimiz, sosyalleşmemek için otelde kalıyor. Dezenfekte ediliyor her yer. Sosyal mesafeyi çekim esnasında bile koruyoruz. Seyirci de fark ediyordur kesin. Hep dış çekim. İç sahne yazılmıyor.”