Ana sayfa Dizi İzle Masum 15 Mayıs Cuma 54. bölümde Gopi evden ayrılıyor!

Masum 15 Mayıs Cuma 54. bölümde Gopi evden ayrılıyor!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi Masım 15 Mayıs Cuma günü izleyicilerle buluşacak. Dizinin 54. yeni bölümünde neler yaşanacağının detayını haberimizde bulabilirsiniz. Gope evden ayrılacak… Peki başka neler olacak?

Masum’da bugün Gopi Ahem yüzünden evden ayrılmak zorunda kalır. Eve gelen misafir ise Modi ailesinde büyük bir etki yapar. Eve gelen bu sürpriz isim kim?

Ahem Kokila’nın karşısına çıkar ve verdiği sözü tutup Gopi’yi evden göndermesini söyler. Kokila Gopi’nin gitmesini istemez fakat Ahem annesinden Gopi’yle konuşmasını ister. Çaresiz kalan Kokila durumu herkese bildirir. Duydukları karşısında neye uğradığını şaşıran Gopi eşyalarını toplar ve gözyaşları içerisinde evden ayrılır.

Gopi evden ayrılınca Modi ailesinin tüm işleri aksar. Ahem dışında herkes Gopi’nin yokluğundan çok etkilenir. Eve gelen sürpriz misafir ise her şeyin karışmasına neden olur. Modi ailesini bekleyen sürpriz ne?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel