Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman dizisindeki uzatma taktikleri fazlasıyla can sıktı!

Kuruluş Osman dizisindeki uzatma taktikleri fazlasıyla can sıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisi çarşamba akşamları TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı yapım, başarılı performansı ile her hafta adından konuşturmakta.

Dizinin hayranları büyük beğeniyle yapımı izliyor. Ancak 9 bölüm geride kalmasına rağmen izleyicilerde sıkılma belirtileri başladı. Bunun sebebi de tarihsel önemli olaylara değinilmesinin ağırdan alınması.

Senaryonun hızlandırılmasını isteyen izleyiciler, zaten tarihe bakıldığında çok fazla malzeme olduğunu ve kaçırılma, pusu kurma, aşk karmaşaları gibi konularla yapımın uzatılma girişimlerinden vazgeçilmesi gerektiğini düşünüyor.

Diriliş Ertuğrul ile Kuruluş Osman’ı karşılaştıran izleyiciler kalitenin düşmeye başladığı fikrine de sahip. Mehmet Bozdağ’a twitter’dan mesaj yollayan dizi hayranları bu durumu da sıklıkla vurguluyor. Artık Engin Altan Düzyatan’ın diziye katılması gerektiğini de yazan izleyiciler, “Her geçen biraz daha değer kaybediyor bu dizi” diyerek de uyarılarda bulunuyor.

Peki Kuruluş Osman’ın 12 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak 10. bölümünde neler yaşanacak? İşte yeni bölümden ilk fragman: