Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’da işler kontrolden çıktı!

Mucize Doktor’da işler kontrolden çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisi 21. yeni bölümü ile bu akşam izleyicilerin karşısına çıkacak. Taner Ölmez’in başrolündeki dizide; Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan, Hazal Türesan, Özge Özder ve Murat Aygen gibi önemli isimler yer almaktadır.

Her hafta reytinglerde müthiş bir tempo tutturan, bu sezonun en çok izlenen dizisi olan Mucize Doktor’da yeni bölümde yine virüs salgını konusuna ağırlık verilecek.

Ferman’ın hastalığa yakalanması ve herkesin de Ali’den onu kurtarmasını beklediği anlara şahit olacaksınız.

6 Şubat Perşembe yani bu akşam Fox TV ekranında yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde yaşanacakların detayı ise şöyle:

Acilde işler kontrolden çıkmak üzeredir. Sonunda ekipten biri daha fazla dayanamaz ve yardım etmek için içeri dalar. Biraz olsun kontrol sağlanır ama tehlike henüz atlatılmamıştır.

blank

Ferman’ın durumu ağırlaşmaya devam ederken içeride yeterli imkanlara sahip olmayan ekip hasta yakınlarının yardımını ister.

Salgından sağ salim kurtulabilmek için herkesin elinden geleni yapması gerekecektir. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, bir de üstüne, acilde bir doğum başlar…