Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinden sonra Şeyma Korkmaz bir kez daha atv dizisini tercih etti!

Kuruluş Osman dizisinden sonra Şeyma Korkmaz bir kez daha atv dizisini tercih etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin öne çıkan kadın oyuncularından Şeyma Korkmaz özellikle Beni Affet isimli dizideki başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekti. Feride karakterinde uzun yıllar boyunca bu dizinin kadrosunda yer alan oyuncu, 1400’ün üzerinde bölüm çekti ve bu projede kendisini geliştirme fırsatı buldu.

2011 yılından 2018 yılına kadar Beni Affet dizisinde izlediğimiz oyuncu, ardından ise Kuruluş Osman’da Prenses Mari karakterini canlandırdı. Oyuncunun farklı imajı ile dikkatleri üzerine çektiği bu dizideki rolü de geçtiğimiz aylarda sona erdi. Şeyma Korkmaz, kendisine gelen dizi teklifleri arasında yine atv ekranını tercih etti.

Kuruluş Osman’ın ardından yeniden atv ekranında Bir Küçük Gün Işığı isimli diziyle çıkacak olan oyuncu, yine bir dram projesinde yer almış olacak. Şimdiye kadar hep dram rollerinde izlediğimiz Şeyma Korkmaz’ın yeni karakteri de çok merak ediliyor.

Kuruluş Osman dizisinden sonra Şeyma Korkmaz bir kez daha atv dizisini tercih etti! 7

Seray Kaya ile Berk Oktay’ın başrolünde yer aldığı Bir Küçük Gün Işığı dizisi atv’nin yeni sezondaki iddialı projelerinden birisi olacak. Dizinin çekimlerine İtalya’da başlandı. Dizinin çekimleri Venedik’te tüm hızıyla sürüyor. Sude karakterini canlandıracak olan Şeyma Korkmaz, yeni ekip arkadaşları ile yeni bir maceranın içine girmiş oldu.

Özgür Evren Heptürk’ün hikayesini yazdığı dizinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstlendi. Bir Küçük Gün Işığı dizisi ile birlikte Şeyma Korkmaz kariyerinde bir sıçrama daha yaşamaya hazırlanıyor…