Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz’de parıldayan Öykü Gürman, Alparslan dizisine sarıldı, şimdi yepyeni bir dönem başlıyor!

Sen Anlat Karadeniz’de parıldayan Öykü Gürman, Alparslan dizisine sarıldı, şimdi yepyeni bir dönem başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman, kariyerine iki farklı kulvarda devam ediyor. Yaz döneminde konserleri ile gündeme gelen oyuncu, Eylül ayından itibaren ise Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna katılacak ve bu sefer de oyunculuk performansı ile değerlendirilecek.

Sen Anlat Karadeniz isimli dizideki Asiye karakteri ile oyunculuk konusunda çok iyi bir çıkış yakalayan Öykü Gürman, hayranları tarafından da büyük övgü ile karşılanmıştı. atv’de sadece 4 bölüm ekrana gelen Gel Dese Aşk dizisinde de kadroda yer alan oyuncu, ayrıca televizyon programları ile de dikkatleri çekmişti.

Şarkıcılığın ardından oyunculuk üzerine güçlü adımlar atan Öykü Gürman, yeni sezonda TRT1 ekranında bu sefer bir tarihi dizinin kadrosunda yer alacak. Barış Arduç’un başrolünde yer aldığı diziden Fahriye Evcen’in ayrılması tüm dizi hayranlarını üzmüştü.

Sen Anlat Karadeniz'de parıldayan Öykü Gürman, Alparslan dizisine sarıldı, şimdi yepyeni bir dönem başlıyor! 7

2 yıl önce Uyanış Büyük Selçuklu olarak başlayan daha sonra hikaye ve kadro değişimi sonrasında Alparslan Büyük Selçuklu olarak ekrana gelen dizinin yeni dönemine yeni karakterler katılacak. Öykü Gürman da bu karakterlerden birisini canlandıracak.

Gürman, projeyle ilgili yaptığı ilk açıklamada heyecanını yansıttı. Öke Hatun karakterini canlandıracağını açıklayan oyuncu “Beni çok heyecanlandıran bir gelişme var. Alparslan Büyük Selçuklu dizisine girdim. Öke Hatun karakteriyle, Yinal beyin eşiyim. Oyuncu arkadaşlarımla tanıştım” diye konuştu.

Kendisi için Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin hem yeni bir başlangıç hem de yeni bir heyecan olduğunu dile getiren Öykü Gürman, bunun nedenini şöyle açıkladı:

“Ben ilk defa at bindim, binicilik dersleri almaya başladım. Konser boşluklarında fırsat bulduğumda yapacağım. Benim için ilk defa bir tecrübem oluyor ve çok sevdim.”

Kostümlerin, at binmenin ve kılıç kullanmanın kendisine büyük yenilikler getirdiğini anlatan oyuncu, bu şartlara alışmaya çalıştığını ifade etti.

Öykü Gürman’ın açıklamalarından kısa bir deneme bölümünde yer aldığı da anlaşıldı. Yönetmenin desteği ile bu çekimleri başarıyla gerçekleştirdiğini anlatan Gürman, “Konserlerden fırsat bulduğum her an eğitime gideceğim” diyerek Eylül ayında yeni bölümler öncesinde hazırlıkları tamamlamayı planlıyor.

İkinci sezonu merakla beklenen Alparslan dizisinden Fahriye Evcen ayrılmıştı. Yeni sezonda yeni karakterlerle daha güçlü şekilde ekrana dönecek olan dizi ile birlikte Öykü Gürman da oyunculuk kariyerinde yeni bir adım atmış olacak.

Deneme çekiminde kendisine çok destek olunduğunu anlatan Öykü Gürman, harika bir ekibin içinde olduğu için de olduğunu da sözlerine ekledi.