Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisine üst üste büyük transferler!

Kuruluş Osman dizisine üst üste büyük transferler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında ilk sezonunu başarı ile tamamlayan Kuruluş Osman dizisinin kadrosu genişliyor. Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Yurdaer okur, Seda Yıldız, Alma Terziç, Özge Törer, Aslıhan Karalar, Burak Çelik, Çağrı Şensoy, Çağkan Çulha, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi önemli isimler dizinin ilk sezonunda başarıyla rol aldı.

Kuruluş Osman dizisi, ilk sezonuyla reytinglerde de çok önemli başarı sergiledi… Mucize Doktor ile birlikte sezonun öne çıkan 2. yapımı olan dizi, pandemi döneminde de çekimlere devam ederek izleyici sadakatini sağlamıştı.

Kuruluş Osman dizisinin 2. sezonu için de önemli bir hazırlık süreci yaşanıyor. İlk olarak Cüneyt Arkın’ın diziye katıldığı ortaya çıktı. Yeşilçam’ın usta aktörünün Aksakallılar’ın reisi olarak dizide yer alacağı belirtiliyor.

Kuruluş Osman dizisine üst üste büyük transferler! 8

Kuruluş Osman dizisine bir başka ismin daha katıldığı ortaya çıktı. 1942 Balıkesir doğumlu olan Yeşilçam’ın bir başka usta aktörü Tamer Yiğit de Kuruluş Osman’ın ikinci sezonunda rol alacak. Oyuncunun Ertuğrul Gazi’nin yaşlılık halini canlandırması bekleniyor… Tamer Yiğit, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinden de rol almış ve Ali Selçuk Toros karakterini canlandırmıştı.

Kuruluş Osman dizisine üst üste büyük transferler! 9

Kuruluş Osman dizisi ilk sezon elde ettiği başarıyı sürdürmek amacıyla, yeni karakterlerle ve hikayenin de devamlılığı için sıklıkla yeni transferlere ihtiyaç duyuyor. Önümüzdeki dönemde de başka isimlerin diziye katılması sürpriz olmayacaktır.