Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in öpüşme sahnesini arka planı şaşkınlık yaşattı!

Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in öpüşme sahnesini arka planı şaşkınlık yaşattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde başrolde yer alan Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisi, çok iyi bir uyum yakaladı. Bu uyum ve enerjilerinin birbirine uyması da dizinin başarısı olarak dönüş yaptı.

Çok iyi reytingler alan Sen Çal Kapımı dizisi, yaz ekranının en beğenilen yapımı olmayı da başardı. İki ünlü oyuncunun setteki eğlenceli anları ve kısa sürede kaynaşmaları da olumlu bir gelişme olarak dikkat çekti.

Projeden önce tanışmayan ikilinin kısa sürede birbiri ile kaynaşması, enerjilerinin birbirine uyması çok iyi bir dizi çiftini de ortaya çıkarttı. Sen Çal Kapımı dizisindeki bir öpüşme sahnesi sırasında yaşananlar ise bir hayli ilginçti…

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in öpüştüğü anlarda çevrelerinde kameralar ve fotoğraf çekimleri de vardı. Sahne gereği böyle bir mizansen oluşturulmuştu. Ancak o anlar cep telefonları ile de kaydedildi ve sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in uzun süren öpüşme sahnesinin çekimleri, ikilinin işlerine ne kadar konsantre olduklarını da anlatıyordu. İşte o görüntüler: