Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’den 10 yıl sonra şaşkınlık yaratan Aşk-ı Memnu kararı!

Kanal D’den 10 yıl sonra şaşkınlık yaratan Aşk-ı Memnu kararı!

tarafından ker_def

Aşk-ı Memnu efsane finali ile Çarşamba akşamı Kanal D’de! Kanal D’nin yayınlandığı döneme damga vuran ve aradan geçen 10 yıla rağmen hala aynı heyecanla izlenen dizisi “Aşk-ı Memnu”nun final bölümü çarşamba akşamı yeniden ekrana geliyor.

Kanal D’nin daha önce birçok kez yayınladığı ve her tekrar bölümü reytinglerde hatırı sayılacak oranlar alan Aşk-ı Memnu dizisinin final bölümleri de hep gündem olmuştu. İzleyiciler bir kez daha dizinin finalini hem de Kanal D ekranında en çok izlenen saatte tekrar seyredecek.

Kanal D’nin almış olduğu bu karar son derece şaşırtıcı. Kanal, yaz ekranının rehaveti ile böyle bir sürpriz yaptı ama finali her saniyesini iyi bilen dizi hayranları ilgi gösterecek mi, merakla bekleniyor…

Kanal D'den 10 yıl sonra şaşkınlık yaratan Aşk-ı Memnu kararı! 8

Halid Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eserinden uyarlanan dizi, etkileyici senaryosu ve efsane oyuncu kadrosuyla milyonları ekrana kilitlemişti.

Başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya ve Nebahat Çehre’nin yer aldığı dizinin final bölümü, en yüksek izlenme oranına sahip yerli dizilerinden biri olarak tarihe geçmişti.

Kanal D'den 10 yıl sonra şaşkınlık yaratan Aşk-ı Memnu kararı! 9

Tekrarları reyting listesinde ilk sıralarda yer alan Aşk-ı Memnu, final bölümü ile 22 Temmuz
Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…