Ana sayfa Dizi Fragmanları Gençliğim Eyvah dizisinin ilk izlenim ne olumlu ne olumsuz!

Gençliğim Eyvah dizisinin ilk izlenim ne olumlu ne olumsuz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com -/ Detay – atv yeni bir diziye başladı… Gençliğim Eyvan projesinin çekimleri için önceki hafta oyuncular sette buluştu. Koronavirüs pandemisi nedeniyle birçok dizinin 2 aydan uzun süre çekimleri durdurduğu bir döneme denk geldi. Gençliğim Eyvah, yeni diziler için adeta önce bir rol üstlenerek, çekimleri başlattı.

atv’nin yeni dizisinden ilk fragman yayınlandı. Levent Ülgen ve Cengiz Bozkurt gibi komedinin iki ustası dizinin başrolünde yer alıyor. Ayrıca Günay Karacaoğlu da onlarla birlikte başrolde bulunuyor.

Eğlenceli anların yaşandığı çekimlerden ilk görüntüler yayınlandı. Ancak genç oyuncuların performansı konusunda ve aksan konusunda sıkıntılar olduğu hemen yansıdı.

Ancak dizinin eğlenceli ve izleyicilere keyifli anlar yaşatacağı da hemen kendini gösteriyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda kimileri dizideki hataları görerek eleştirdi. Kimileri ise beğendiklerini ve yaz günlerinde keyifle izlenebileceğini belirten yorumlar yaptı.

Gençliğim Eyvah dizisinin ilk izlenim ne olumlu ne olumsuz! 7

Dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular şu isimlerden oluşuyor: Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin.

Gençliğim Eyvah dizisinin ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmadı. İşte dizinin ilk fragmanı:

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayeleri izleyeceksiniz.

Beceriksizce çevrilen entrikalar izleyenleri güldürecek.