Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman, resmen yeniden kuruluyor! İki sürpriz isim daha ortaya çıktı

Kuruluş Osman, resmen yeniden kuruluyor! İki sürpriz isim daha ortaya çıktı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı gibi çekilen Kuruluş Osman dönem dizisi, atv’deki yoluna yeni sezonda daha iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Burak Özçivit’in başrolünde oynadığı diziyle ilgili her gün yeni bir ismin katılması haberleri dikkat çekmekte.

Yeni gelen isimlerle birlikte heyecan yaratan Kuruluş Osman dizisinin izleyicileri, merakla bekleyişe geçti şimdiden. Açıklanan her yeni isim, sezonun da daha iddialı olacağının bir işareti gibi adeta! Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta Erkan Avcı’nın kadroya dahil olduğu haberi gelmişti.

Çukur dizisindeki Çeto karakteriyle hala hafızalarda olan ve oynadığı tüm karakterleri ekranda büyüten oyuncunun Kuruluş Osman’daki rolü ise merakla beklenmekte. Aynı şekilde Poyraz Karayel dizisinin unutulmaz karakteri Sefer’i oynayan Kanbolat Görkem Arslan’ın diziye dahil olduğu haberleri gündeme gelmişti. Ayrıca Seçkin Özdemir ve Umut Karadağ’ın da kadroya dahil olduğu öğrenilmişti.

Bir yeni bilgi daha geldi. Usta oyuncu Ahmet Yenilmez’in de kadroya katıldığı bilgisi geldi. Ahmet Yenilmez, ‘Kuruluş Osman’ın ikinci sezonundan itibaren çok konuşulacak sürpriz bir karaktere hayat verecek.

Kuruluş Osman, resmen yeniden kuruluyor! İki sürpriz isim daha ortaya çıktı 8

Bu sürprizlere bir yenisi daha eklendi… Hazım Körmükçü konuk oyuncu oldu…

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, dizisi atv ekranlarında Çarşamba günleri yayınlanmaya devam edecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından Hazım Körmükçü’nün de kadroya dahil olduğu kulis bilgisini paylaştı. Ancak Körmükçü’nün devamlı bir rolde yer almayacağı, konuk oyuncu olarak katılacağı da verilen bilgiler arasında… Kimi oynayacağı ise şimdiden merak konusu oldu?

Kuruluş Osman, resmen yeniden kuruluyor! İki sürpriz isim daha ortaya çıktı 9