Ana sayfa Dizi Haberleri Tülin Özen, Ufak Tefek Cinayetler’den sonra hayranlık uyandıracak bir rolle geliyor…

Tülin Özen, Ufak Tefek Cinayetler’den sonra hayranlık uyandıracak bir rolle geliyor…

tarafından zk zk

Yeni sezonda şimdiden dikkatleri çeken ve merakla bekleyen yapımlar arasında tv8’de yayınlanacak olan Kırmızı Oda dizisi de yer alıyor. Oyuncularıyla çok konuşturan dizi, hikayesiyle de konuşulacak. Gerçek hayat hikayelerinden yola çıkarak hazırlanan dizide bir psikiyatristi oynayan Tülin Özen ise izleyicinin çok seveceği bir karaktere hayat verecek…

Son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle ekranlara gelen oyuncu, yine oyunculuğuyla adından söz ettirecek! Oynayacağı karakter, güçlü bir kadın imajıyla da takdir ve beğeni kazanacak bir rol. Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanıyor dizi.

İlk bölümün yayın tarihi de belli oldu. Bir süredir tanıtımları dönen dizi, 4 Eylül Cuma akşamı 20:00’de ilk bölümüyle TV8 ekranlarında seyirci karşısına çıkacak. Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan dizinin kadrosunda.

Tülin Özen, Ufak Tefek Cinayetler'den sonra hayranlık uyandıracak bir rolle geliyor... 7

Zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Kırmızı Oda’da, yetenekli oyuncu Tülin Özen; erişkin psikiyatristi Piraye Artun’a hayat veriyor. Eşi vefat ettiği için ikiz oğullarına tek başına bakan Piraye Artun, güçlü kişiliğiyle klinikteki herkesin hayranlığını kazanıyor.

Tülin Özen, merakla beklenen ‘Kırmızı Oda’yı şu sözlerle anlattı: “Her birimizin hikayesi eksik, tamamlanmaya muhtaç ve her zaman yeni yollara, yeni kapılara ihtiyacı var. ‘Kırmızı Oda’ doktor ya da danışan olması farketmeden birbirimize nefes olmaya çalışacağımız bir dizi olacak diye hayal ediyorum.. Piraye için, diğer karakterler için ve de izleyenler için..”

İşte dizinin 3. fragmanı: