Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi bir yana O bir yana! Eda Ece, Yasak Elma’nın setinde heyecanla gelmesini bekliyor…

Dizi bir yana O bir yana! Eda Ece, Yasak Elma’nın setinde heyecanla gelmesini bekliyor…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin entrikası bol dizisi Yasak Elma, kamera önüyle olduğu kadar kamera arkasıyla da gündemden düşmüyor! Bu konudaki en büyük pay da Eda Ece’ye düşüyor. Dizideki Yıldız karakterini geçtiğimiz sezon daha da eğlenceli hale getirmeyi başaran Eda Ece, kamera arkasında da hayli keyifli anlar yaşıyor.

Öncelikle dizide birlikte oynadığı Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade ile iyi arkadaş olan Ece, sık sık birlikte samimi hallerini de paylaşmaya devam ediyor. Sezon arasında Yıldız’ı ve Yasak Elma’yı hiç unutturmayan, sosyal medyada sürekli paylaşan oyuncu, dizideki oyuncular arasında ise en çok Kuzey’i özlemişti.

Zaman zaman Kuzey’in fotoğraflarını paylaşan oyuncu, setin başlamasıyla, dizide oğlu Halit Can’ı oynayan ve daha 40 günlükken sete gelen minik Kuzey Gezer’i kucağından indirmiyor. Adeta ikinci annesi olan oyuncu, son dönemde Kuzey’in fotoğraf ve videolarını da sıkça paylaşmaya başladı.
Dizi bir yana O bir yana! Eda Ece, Yasak Elma'nın setinde heyecanla gelmesini bekliyor... 7

Bu karelere geçtiğimiz günlerde Kuzey’in ablası Deniz de girmeye başladı. O da tam bir şirinlik abidesi olarak, Eda ablasının objektifinden sosyal medyada yerini aldı… Minik Kuzey ile adeta aşk yaşayan oyuncu, onun sete geldiği bir anı da video ile çekerek yayınladı.

Kendisi makyaj masasında sahneye hazırlık yaparken içeriye giren Kuzey, annesinin kucağındayken, “Geldiler” notuyla çektiği videoyu paylaşan Eda Ece’nin heyecanı da görülmeye değer. Oyuncu adeta minik Kuzey’in gelişini dört gözle bekler olmuş…

İşte sosyal medyada da paylaşılan o video: